Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε αποτελεί την ένωση ενός Amazon Volvo 122S του 1963 και ενός Chevrolet Corvette Grand Sport του 2013.

Το νέο αυτοκίνητο του Fast & Furious

3/4/2019

Δύο αυτοκίνητα έγιναν ένα, και το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που θα ξεκινήσει καριέρα στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα στο επόμενο Fast and Furious. Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Ο λόγος για το αυτοκίνητο που βλέπετε στην εικόνα, το οποίο αναμένεται να συμμετάσχει στην νέα ταινία Fast & Furious Spinoff - Hobbs & Shaw. Μπορεί μέχρι στιγμής να μη γνωρίζουμε τον ρόλο που θα έχει το καθ όλα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, ωστόσο είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι κουβαλάει στο DNA του.
Το αυτοκίνητο που βλέπουμε αποτελεί την ένωση ενός Amazon Volvo 122S του 1963 και ενός Chevrolet Corvette Grand Sport του 2013. Δημιουργός του είναι ο Jeff Allen, ο οποίος συν  τοις άλλοις πρόσφερε στο αμάξι μία καμπίνα σχεδιαστικά εμπνευσμένη από την Porsche, ενώ η «καρδιά» του είναι ένας κινητήρας LS7 Lingenfelter.


Δείτε εδώ την νέα προηγμένη τεχνολογία κινητήρα εσωτερικής καύσης, μαζί με ηλεκτροκινητήρα


Να σημειώσουμε πως η ιπποδύναμη δεν γίνεται γνωστή, όμως ο Jeff Allen υποστηρίζει πως είναι μεγάλη. Το αυτοκίνητο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Έκθεση SEMA του 2018 και όπως φαίνεται τράβηξε τα βλέμματα των παραγωγών της νέας ταινίας του Fast & Furious, στην οποία εν τέλει θα συμμετάσχει!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις