Το «διαστημικό» μοντέλο που βλέπετε οφείλει την ύπαρξή του στον δημιουργό του Frederic Le Schiellour.

Tο μοντέλο χρονολογείται στο 2088.

Το πρώτο «διαστημικό» αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι γεγονός και φέρει πάνω του το λογότυπο της Honda.

Στη μέση μπορούμε να δούμε το σύστημα μετάδοσης κίνησης το οποίο μοιάζει περισσότερο με ένα υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας.

To πιο διαστημικό Honda!

Διαβάστηκε από 1103 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/7/2018

Εϊναι ίσως το πιο «διαστημικό» Honda και αναμένεται να κατακτήσει τους «γκαζιάρηδες».

 
   
Το «διαστημικό» μοντέλο που βλέπετε οφείλει την ύπαρξή του στον δημιουργό του Frederic Le Schiellour, ο οποίος θέλησε να δώσει τη δική του οπτική για το πώς θα μπορούν να είναι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στο μακρινό 2088. Μάλιστα για να φέρει στη ζωή του έργο του επέλεξε να του δώσει ιαπωνική ταυτότητα, λόγω της ιστορίας που έχει η χώρα με την τεχνολογία και τον τομέα των αυτοκινήτων.
 
Περνώντας στον πρωταγωνιστή του θέματος, το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στο Honda CyberRace είναι πως διαθέτει έξι τροχούς, δύο μπροστά και τέσσερις πίσω, οι οποίοι καλύπτονται από τετράγωνα φτερά, τα οποία στην ουσία περικλείουν τους τροχούς.

Από τη στιγμή που το μοντέλο χρονολογείται στο 2088, μιλάμε για ένα αυτόνομο μοντέλο, οπότε ο οδηγός δεν χρειάζεται και για αυτό ακριβώς το λόγο δεν υπάρχει χώρος, ενώ παράλληλα το αυτοκίνητο είναι πολύ κοντά στο έδαφος για να πάρει τα μέγιστα από τον τομέα της αεροδυναμικής. Στη μέση μπορούμε να δούμε το σύστημα μετάδοσης κίνησης το οποίο μοιάζει περισσότερο με ένα υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως το όχημα κινείται αποκλειστικά με την ηλεκτρική ενέργεια.
 
Δεν ξέρουμε αν κάποτε οι αγώνες ταχύτητας θα μεταπηδήσουν από την εποχή των οδηγών σε αυτή των αυτόνομων αυτοκινήτων, ωστόσο αν το δεύτερο σενάριο επικρατήσει, τότε το Honda CyberRace θα έχει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει ένα από αυτά. Εσείς τι λέτε;

Tags: HONDA
Ψάχνεις για Service;
 
   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ