Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο εγκέφαλος πίσω από αυτό το εγχείρημα ήταν ο γνωστός για τις κατασκευές LEGO κ. Ryan «The Brickman» McNaught.

Η ρέπλικα αυτή αποτελείται από 500.000 κομμάτια.

Ο εγκέφαλος πίσω από αυτό το εγχείρημα ήταν ο γνωστός για τις κατασκευές LEGO κ. Ryan «The Brickman» McNaught.

Τoyota Camry από... LEGO!

22/3/2018

Ένα Τοyota Camry κατασκευασμένο από LEGO έχει την ευκαιρία να δει το κοινό στην Αυστραλία. Δείτε την δουλειά για την οποία χρειάστηκαν 900 ώρες.

Έχουμε δει στο παρελθόν μια σειρά από κατασκευές LEGO αντιγραφή 1:1 πραγματικών αυτοκινήτων. Το περασμένο Νοέμβριο, η Renault χρησιμοποίησε περισσότερα από 600.000 τουβλάκια για να δημιουργήσει μια ρέπλικα του RS 17 F1 ενώ τον περασμένο Αύγουστο, η McLaren έκανε το ίδιο με 267.000 τουβλάκια για την 720S.

Aυτήν την φορά, η Τοyota ακολούθησε το παράδειγμα τους και έκανε το ίδιο σε μια έκθεση στην Μελβούρνη για το Camry. Η ρέπλικα αυτή αποτελείται από 500.000 κομμάτια που χρειάστηκαν παραπάνω από 900 ώρες σε διάστημα 8 εβδομάδων για να συναρμολογηθούν. Η κατασκευή, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, είναι πλήρως λεπτομερής και περιλαμβάνει τα φωτιστικά σώματα, τα φλας, τα πίσω φώτα, τους προφυλακτήρες και φυσικά το έμβλημα της Τοyota.
 

Ο εγκέφαλος πίσω από αυτό το εγχείρημα ήταν ο γνωστός για τις κατασκευές LEGO κ. Ryan «The Brickman» McNaught, ο μόνος πιστοποιημένος επαγγελματίας στο νότιο ημισφαίριο από τους συνολικά 14 που υπάρχουν στον κόσμο. Ο ίδιος είπε: « Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μου δουλειά. Πήρε παραπάνω από δύο μήνες να ολοκληρωθεί, αποτελείται από παραπάνω από 500.000 κομμάτια αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και είμαι ανυπόμονος να δω πως το βλέπουν όλοι οι άλλοι!»

Από την πλευρά της η Τοyota, μέσω του αρχισχεδιαστή Νicolas Hogios, δήλωσε: «Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα συναρμολογήθηκε σε τέτοια αεροδυναμική κοψιά, όπως ακριβώς ο τρόπος σχεδίασης μας».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις