Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Τροχαία Αττικής: Τον «τσάκωσαν» με 184 χλμ./ώρα

31/3/2021

Με 184 χλμ./ώρα κινούνταν ένα όχημα, με 172 άλλο, ενώ συνολικά βεβαιώθηκαν 263 παραβάσεις. Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση παραβάσεων, η Τροχαία Αττικής προχώρησε σε βεβαιώσεις παραβάσεων.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν ο παραβάσεις που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε το τριήμερο 26-28 Μαρτίου 2021, ειδική εξόρμηση για βεβαίωση παραβάσεων υπέρβασης ορίου ταχύτητας.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κυρίως σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπως η Λ. Κηφισίας, η Λ. Μεσογείων, η Λ. Βουλιαγμένης και η Λ. Αθηνών-Σουνίου. Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους , κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν οι 263 ακόλουθες παραβάσεις:

- 124 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας
- 5 για μη χρήση προστατευτικού κράνους
- 2 επίδειξης ικανοτήτων
- 6 για θόρυβο
- 1 για παράβαση ερυθρού σηματοδότη
- 1 για κατανάλωση αλκοόλ
- 124λοιπές παραβάσεις.



Ταυτόχρονα αφαιρέθηκαν:
- 96 άδειες ικανότητας οδήγησης
- 18 άδειες κυκλοφορίας και
- 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας

Τέλος, πέντε οχήματα κινητοποιήθηκαν ενώ επιπρόσθετα βεβαιώθηκαν 89 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με το αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις