Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η τιμή του αναμένεται πάντως να κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στο οδόμετρο του μόνο 1.287 χλμ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στο οδόμετρο του μόνο 1.287 χλμ.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει ανακαινιστεί ή αν είχε σωστή συντήρηση στο πέρασμα των δεκαετιών.

VW Beetle στο σφυρί

12/3/2018

Ο οίκος Sotherby βγάζει σε δημοπρασία αυτό εδώ το κουκλίστικο VW Beetle, η τιμή του όμως θα σας εκπλήξει!

Έχεις δουλέψει σκληρά και είναι ώρα να πάρεις ένα αυτοκίνητο. Οι περισσότεροι είναι σίγουρο ότι θα επιλέξουν κάποιο νέο μοντέλου που τους αρέσει, ωστόσο υπάρχει και μια μειοψηφία που ίσως σκεφτούν να αγοράσουν κάποιο παλιό θρυλικό και ιστορικό μοντέλο στα ίδια λεφτά.

Στις 6-7 Απριλίου στην Φλόριντα των ΗΠΑ θα βγει σε δημοπρασία ο «σκαραβαίος» cabrio που βλέπετε στις εικόνες. Τι ξεχωριστό όμως έχει αυτό το VW Beetle που έπεισε τον γνωστό οίκο RM Sotherby να το βγάλει σε μια δημοπρασία του; Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στο οδόμετρο του μόνο 1.287 χλμ ενώ ο ιδιοκτήτης έχει κρατήσει όλα τα έγγραφα και τα βιβλία συντήρησης από την στιγμή που το αυτοκίνητο βγήκε από την γραμμή παραγωγής το 1979.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει ανακαινιστεί ή αν είχε σωστή συντήρηση στο πέρασμα των δεκαετιών, όπως και να έχει πάντως, πρόκειται για ένα Beetle σε εξαιρετική κατάσταση. Η τιμή του αναμένεται πάντως να κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, καθώς εκτιμάται ότι θα μπορεί να φτάσει μέχρι και 40.700 ευρώ.

Και ενώ η πρώτη γενιά κέρδισε μια θέση στο πάνθεον με τα πιο ιστορικά μοντέλα της αυτοκίνησης, το τελευταίας γενιάς Beetle από την άλλη πλευρά αναμένεται να «κοπεί» από την γκάμα της VW, αφού η γερμανική μάρκα δεν έχει σκοπό να προχωρήσει στην κατασκευή ενός νέου μοντέλου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις