Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4008: Το νέο coupe SUV της Peugeot
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

4008: Το νέο coupe SUV της Peugeot

5/4/2022

Το μοντέλο που θα σταθεί αντιμέτωπο στο Renault Arkana ετοιμάζει πυρετωδώς η Peugeot, φέρνοντας στην αγορά το δικό της αντιπρόσωπο στην κατηγορία SΑC (Sport Activity Coupe). Η εμφάνισή του αναμένεται να γίνει στα τέλη του 2022 είτε αρχές του 2023, ενώ θα στηριχθεί πάνω στο δάπεδο του 308.

Ο νέος

Η Renault κατάφερε να φέρει την «αναστάτωση» στο κόσμο της αυτοκίνησης παρουσιάζοντας το νέο Arkana, το πρώτο μοντέλο που δημιούργησε την SAC κατηγορία. Παρόλα αυτά, η Peugeot κάτι βλέπει στην εν λόγω κατηγορία και σύντομα θα σταθεί απέναντι στη Renault, με ένα νέο μοντέλο με το όνομα 4008 ή 3008 coupe.

Στο δάπεδο των 308/3008

Οι «ψίθυροι» στα γραφεία της γαλλικής εταιρείας κάνουν λόγο για ένα μυστικό μοντέλο με την κωδική ονομασία «P54»,  το οποίο πιθανόν να μετονομαστεί σε 4008 και θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα των 308 και 3008. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως θα διατίθεται και ως Plug-in υβριδικό, με ένα 1.6 λτ. turbo κινητήρα, μία μπαταρία 12,4 kWh και ηλεκτροκινητήρα 81kW, που η συνολική τους ισχύ φτάνει τους 225 ίππους.

Η άποψη των ανεξάρτητων σχεδιαστών

To kolesa.ru εμπνεύστηκε από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου που κυκλοφόρησαν και παρουσίασε την δική του εκδοχή, όπως μας έχει συνηθίσει, για το πώς θα έμοιαζε το πολυαναμενόμενο 4008. Έτσι λοιπόν, στο ψηφιακά εικονιζόμενο μοντέλο παρατηρούμε τον πρόβολό του που έχει έρθει από το 3008, αλλά σε αντίθεση με το C-SUV «αδερφάκι» του, αυτό έχει μία πιο coupe σχεδίαση που καταλήγει σε διαφορετικό πίσω μέρος. Διαφορετικά θα είναι επίσης και τα φωτιστικά σώματα που θα εξοπλίσουν το νέο μοντέλο. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε