Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
66 συλλήψεις & 306 παραβάσεις του ΚΟΚ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

66 συλλήψεις & 306 παραβάσεις του ΚΟΚ

22/9/2022

Σε εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχώρησαν οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιώντας 66 συλλήψεις και βεβαιώνοντας 306 παραβιάσεις του ΚΟΚ.

Η ΕΛ.ΑΣ. σάρωσε όλη την Στ. Ελλάδα

Σε 66 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στους Νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας. Οι εν λόγο επιχειρήσεις είχαν στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

20 συλλήψεις για παραβάσεις ΚΟΚ, ενώ ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα

Με βάση τα όσα δηλώνει η ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο των παραπάνω επιχειρήσεων ελέχθησαν 1.950 άτομα, εκ των οποίων 1.650 ημεδαποί και 300 αλλοδαποί, καθώς και 1.287 οχήματα. Από αυτά προσήχθησαν 76 άτομα, εκ των οποίων 41 ημεδαποί και 35 αλλοδαποί, ενώ για διάφορες παραβατικές συμπεριφορές συνελήφθησαν 66 άτομα, εκ των οποίων 34 ημεδαποί και 32 αλλοδαποί. Από τους συλληφθέντες, 14 ημεδαποί και 6 αλλοδαποί συνελήφθησαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

Συνολικά 306 παραβάσεις ΚΟΚ, 93 για υπερβολική ταχύτητα

Οι παραβάσεις του ΚΟΚ έφτασαν τις 306 συνολικά. Αναλυτικότερα, 93 για υπερβολική ταχύτητα, 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 6 για αντικανονικό προσπέρασμα, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 9 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 3 για ΚΤΕΟ και 187 λοιπές παραβάσεις.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε