Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ακόμη πιο σέξι το Ford Kuga με το νέο Black Package!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ακόμη πιο σέξι το Ford Kuga με το νέο Black Package!

14/10/2022

Η Ford πρόσθεσε στην ευρωπαϊκή γκάμα του Kuga το νέο πακέτο Black Package προσφέροντας στο οικογενειακό SUV πιο σπορτίφ εμφάνιση!

Για την Ευρώπη και μόνο

Το Kuga ST Line X Black Package λάνσαρε στην αγορά της Ευρώπης η Ford. Το νέο πακέτο, όπως ξεκαθαρίζεται και από την ονομασία του ενσωματώνει πολλά μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά στο εξωτερικό και μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Παράλληλα η Ford πρόσθεσε μια νέα επιλογή μπροστινών καθισμάτων με ορθοπεδική πιστοποίηση AGR.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιο ελκυστικό σε εμφάνιση

Το C-SUV της Ford γίνεται πιο ελκυστικό σε εμφάνιση με τη μαύρη οροφή, τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών, την μπροστινή ποδιά και την αεροτομή. Οι μαύρες ζάντες με τις κόκκινες δαγκάνες κάνουν πιο σέξι το Kuga, ενώ μαύρα είναι επίσης τα σήματα ST-Line στα μπροστινά φτερά και τα γράμματα της ονομασίας «Kuga» πίσω.

Πιστοποιημένα για την σπονδυλική στήλη μπροστινά καθίσματα

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό, πέραν του Black Package, είναι τα νέα μπροστινά καθίσματα. Όπως ανέφερε η Ford έχουν πιστοποίηση από τον AGR (Aktion Gesunder Rücken), δηλαδή τον οργανισμό υγείας για θέματα της σπονδυλικής στήλης. Παράλληλα μπορούν να ρυθμιστούν με 18 διαφορετικούς τρόπους, όπως για παράδειγμα ύψος, μήκος, κλίση, οσφυϊκή υποστήριξη, προσκέφαλο κ.λπ.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε