Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo Duetto Spider: Η ιταλική φινέτσα στο μεγαλείο της
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Duetto Spider: Η ιταλική φινέτσα στο μεγαλείο της

2/8/2022

Στο μελλοντικό πλάνο που θα ακολουθήσει η Alfa Romeo περιλαμβάνεται και η επιστροφή της θρυλικής Duetto Spider, με τις φήμες και τα σχέδια να έχουν πάρει «φωτιά» για το αναμενόμενο ιταλικό roadster.

Duetto Spider κι από επίσημα χείλη

Η «Μεταμόρφωση» της φίρμας έχει ξεκινήσει κάνοντας ποδαρικό με τη νέα Alfa Romeo Tonale, ετοιμάζοντας την ανάκαμψή της μέσα στα επόμενα χρόνια. Το μέλλον φαντάζει ευοίωνο, με πολλά νέα μοντέλα και επιστροφές θρυλικών ονομάτων, όπως αυτό της Duetto Spider. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, δεν έχει κρύψει στο παρελθόν, πως η διαδικασία για την αναγέννηση του μοντέλου έχουν μπει «μπροστά» με τον επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας Alejandro Masonero-Romanos να έχει αναλάβει το project.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα ανεξάρτητα σχέδια του μοντέλου

Με μία τέτοια είδηση να προέρχεται από επίσημα χείλη, δε γίνεται να ξεσηκωθούν και οι ανάλογες φήμες. Έτσι, στην Auto Express δημοσίευσαν τα δικά τους σχέδια με σκοπό να παρουσιάσουν την εμφάνιση που θα έχει η νέα Alfa Romeo Duetto Spider. Το εικονιζόμενο μοντέλο αντλεί την έμπνευσή του από το παρελθόν, φέροντας τη σχεδιαστική ταυτότητα που χαρακτήριζε τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 1966 και 1993, ενώ συναντάμε και μερικές λεπτομέρειες από την Tonale. Πέραν των παραπάνω, το νέο μοντέλο αναμένεται να είναι αμιγώς ηλεκτρικό καθώς θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA της Stellantis.

Ηλεκτρική η σύγχρονη Duetto Spider

Στα μελλοντικά μοντέλα που θα πλαισιώσουν την γκάμα της μιλανέζικης φίρμας τα επόμενα χρόνια, περιλαμβάνεται και ένα μεγάλο SUV που θα τοποθετηθεί πάνω από τη Stelvio. Παράλληλα, ετοιμάζεται ο ηλεκτρικός αντικαταστάτης της Giulia, όπως κι ένα μικρό SUV με το όνομα Brennero που μάλλον θα γνωρίσουμε το 2023.     

 

Η επιστροφή ενός θρύλου! 
Ετοιμάζεται η Duetto Spider που θα δούμε σύντομα στο μέλλον. 
Θα γίνει ηλεκτροκίνητη όπως τάζει η εποχή.  
Φήμες και σχέδια έχουν πάρει φωτιά. 
Πιστεύεις μία σύγχρονη ηλεκτρική Duetto Spider θα προσφερέι τις ίδιες “συγκινήσεις”; 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε