Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ισχύς πηγάζει από έναν αναβαθμισμένο biturbo V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λίτρων.

Η ισχύς πηγάζει από έναν αναβαθμισμένο biturbo V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λίτρων.

Στην σεντάν εκδοχή, η C43 χρειάζεται 4,7 δευτερόλεπτα για να πετύχει τα 0-100 χλμ./ώρα.

Η σχεδίαση ακολουθεί τα πρότυπα όλων των άλλων μοντέλων ΑΜG.

Στην σεντάν εκδοχή, η C43 χρειάζεται 4,7 δευτερόλεπτα για να πετύχει τα 0-100 χλμ./ώρα.

Ανανεωμένη η Μercedes-AMG C43

5/3/2018

Mε αφορμή την Έκθεση της Γενεύης, ο γερμανικός κολοσσός αποκάλυψε την φρεσκαρισμένη έκδοση της για την Μercedes-AMG C43 δίνοντας στο μοντέλο περισσότερη ισχύ και ελαφρώς ανανεωμένη εμφάνιση. Δες τις λεπτομέρειες.

Η C-Class αποτελεί για την Mercedes-AMG το πιο επιτυχημένο μοντέλο της σύμφωνα με την εταιρεία και σήμερα, μια μέρα πριν την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, οι Γερμανοί παρουσίασαν την ανανεωμένη C43 4Matic.

Όσον αφορά στην εμφάνιση του, η φρεσκαρισμένη Μercedes-AMG C43 λαμβάνει τη γνωστή ΑΜG γρίλια, νέο προφυλακτήρα με ανασχεδιασμένους εισαγωγείς αέρα ενώ στο πίσω μέρος, οι τέσσερις απολήξεις είναι πλέον στρογγυλές και μαύρες και ενσωματώνονται σε καινούριο προφυλακτήρα. Τέλος, η Μercedes αναφέρει ότι προσφέρει στο μοντέλο νέες ζάντες αλουμινίου, οι οποίες είναι πιο αεροδυναμικές και συμβάλλουν στην καλύτερη απόδοση του μοντέλου.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, η σχεδίαση ακολουθεί τα πρότυπα όλων των άλλων μοντέλων ΑΜG με το μάτι να πέφτει αμέσως στον 12,3 ιντσών ψηφιακό πίνακα οργάνων και την 10,25 ιντσών οθόνη αφής που υποστηρίζει το σύστημα infotainment. Φυσικά, η ποιότητα των υλικών είναι υψηλή με το τιμόνι να είναι «ντυμένο» σε δέρμα Νappa ενώ προσφέρεται και πλούσιος τεχνολογικός εξοπλισμός.

Η ισχύς πηγάζει από έναν αναβαθμισμένο biturbo V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λίτρων που χάρη στους μεγαλύτερους υπερτροφοδότες του αποδίδει πλέον 385 άλογα και 520 Νm ροπής σε συνδυασμό με το AMG SPEEDSHIFT TCT 9G αυτόματο κιβώτιο και το τοποθετημένο πίσω σύστημα τετρακίνησης 4Μatic. Στην σεντάν εκδοχή, η C43 χρειάζεται 4,7 δευτερόλεπτα για να πετύχει τα 0-100 χλμ./ώρα με την Εstate να χρειάζεται 0,1 δλ περισσότερα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.

Η «φρεσκαρισμένη» Μercedes-AMG C43 θα βρεθεί μπροστά στα μάτια του κοινού στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που ξεκινά αύριο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις