Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Από 23.900 ευρώ το νέο Opel Astra
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από 23.900 ευρώ το νέο Opel Astra

10/5/2022

Στην Ελλάδα είναι πλέον διαθέσιμο από σήμερα το νέο Opel Astra, με τη τιμή εκκίνησης του γερμανικού best-seller να ορίζεται στα 23.900 ευρώ.

Ήρθε το νέο Astra στην Ελλάδα

Η Opel ξεκίνησε τις παραγγελίες για τη νέα γενιά του Astra, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τις εκδόσεις του πολυαναμενόμενου γερμανικού οικογενειακού μοντέλου.

Με τιμές που ξεκινούν από τα 23.900 ευρώ

Η νέα γενιά του Astra μπορεί να λέει πως είναι η πρώτη που αναπτύχθηκε υπό τη σκεπή της Stellantis (PSA Groupe-FCA Group), καθώς πλέον βασίζεται στη γνωστή πλατφόρμα EMP2, όπως ακριβώς και το «αδερφό» μοντέλο Peugeot 308. Η γκάμα των κινητήρων που θα εξοπλίσουν το νέο Astra, περιλαμβάνει στη βάση της το τον τρικύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων σε δύο εκδόσεις ισχύος 110 και 130 ίππων, με τις τιμές να ξεκινούν αντίστοιχα  από 23.900 και 25.900 ευρώ. Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει και η diesel έκδοση, με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα  των 130 ίππων και την τιμή του να ξεκινάει από 27.800 ευρώ. Όλες οι παραπάνω εκδόσεις συνδυάζονται στάνταρ με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ υπάρχει και η επιλογή για οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Δυο Plug-in εκδόσεις από 41.900 ευρώ

Το νέο Opel Astra θα έχει στη «φαρέτρα» του και δύο Plug-in υβριδικές επιλογές. Η πρώτη συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων  και 150 ίππων, με έναν ηλεκτροκινητήρα που του προσφέρουν συνδυαστική ισχύ 180 ίππων. Η τιμή για το συγκεκριμένο Astra PHEV ξεκινά από τις 41.900 ευρώ στην εξοπλιστική έκδοση Edition. Στη συνέχεια, η επόμενη έκδοση PHEV συνδυάζει τους ίδιους κινητήρες αλλά με τον βενζινοκινητήρα των 180 αλόγων. Απόρροια του παραπάνω συνδυασμού, η τελική ισχύς να ανέρχεται στους 225 ίππους, αν και προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα έρθει η συγκεκριμένη έκδοση στις ελληνικές αντιπροσωπείες

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε