Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι Κινέζοι προτιμούν τα μεγάλα σε μήκος σεντάν γιατί αποτελεί για αυτούς απόδειξη του κοινωνικού τους status.

Το όνομα του λέγεται πως είναι 608.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Peugeot 508 με πιο μακρύ μεταξόνιο που θα λανσαριστεί στην αγορά της Κίνας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Αποκαλύφθηκε το Peugeot 608;

25/9/2018

To 508 με μεγαλύτερο μεταξόνιο που θα προσφερθεί στην αγορά της Κίνας φαίνεται πως πιάστηκε επ αυτοφώρω από κατασκόπους. Δείτε το.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Peugeot 508 με πιο μακρύ μεταξόνιο που θα λανσαριστεί στην αγορά της Κίνας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που λανσάρουν τα σεντάν κυρίως μοντέλα τους στην αγορά αυτή με πιο μεγάλο μεταξόνιο μιας και διάφορες έρευνες έχουν δείξει πως οι Κινέζοι προτιμούν τα μεγάλα σε μήκος σεντάν γιατί αποτελεί για αυτούς απόδειξη του κοινωνικού τους status.

O πρόβολος είναι ουσιαστικά ίδιος με το δικό μας 508, ωστόσο υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές στο πίσω μέρος όπου τα παράθυρα έχουν μεγαλώσει ενώ φαίνεται πως το μοντέλο θα υιοθετήσει πιο «παραδοσιακό» πορτ-μπαγκάζ. Ως αποτέλεσμα της αύξησης του μεταξονίου, οι επιβάτες θα επωφελούνται από μεγαλύτερη άνεση, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα αυξηθεί σημαντικά.

Το όνομα του λέγεται πως είναι 608 και θα λανσαριστεί στις αρχές του 2019 με την ίδια οικογένεια κινητήρων του νέου 508. Η παλέτα των μηχανικών συνόλων του 508 αποτελείται από δύο επιλογές βενζίνης και τρεις diesel. Στην βενζίνη, συναντάμε τον 1,6 λτ. PureΤech σε δύο εκδόσεις 180 ίππων και 225 ίππων (αποκλειστικά για την έκδοση GT), σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Στη βάση των μοτέρ πετρελαίου συναντάμε των 1.500άρη BlueHDi απόδοσης 130 ίππων είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Το επόμενο βήμα είναι ο 2λιτρος BlueHDi των 160 ίππων ενώ στην κορυφή της γκάμας diesel βρίσκεται η πιο ισχυρή έκδοση του ίδιου μοτέρ με απόδοση 180 άλογα σε συνεργασία πάντα αυτόματη μετάδοση 8 σχέσεων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις