Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στις εικόνες παρουσιάζεται το ανανεωμένο Hyundai Tucson N Line για την αγορά των ΗΠΑ.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις εικόνες παρουσιάζεται το ανανεωμένο Hyundai Tucson N Line για την αγορά των ΗΠΑ.

Αποκάλυψη για το ανανεωμένο Hyundai Tucson N Line

8/12/2023

- Ανανέωση μέσα και έξω.
- Ελαφρώς αλλαγμένη μάσκα και 19άρες ζάντες.
- Νέος επιλογέας ταχυτήτων και curved οθόνη για infotainment και πίνακα οργάνων.
- Λανσάρεται στις αρχές του 2024 το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Ανανέωση μέσα και έξω

Αφού η Hyundai δημοσίευσε κάποιες εικόνες του ανανεωμένου Tucson πριν από λίγο διάστημα, σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες που δείχνουν το φρεσκαρισμένο οικογενειακό SUV στην σπορτίφ έκδοση N Line, που θα διατεθεί στην αγορά των ΗΠΑ.

Ελαφρώς αλλαγμένη μάσκα και 19άρες ζάντες

Η Hyundai δεν μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο από τις εικόνες ,είμαστε σε θέση να δούμε πως το ανανεωμένο Hyundai Tucson N Line, διαθέτει ελαφρώς τροποποιημένους προβολείς, καθώς και μία διαφορετική μάσκα σε σχέση με το μοντέλο προ facelift. Το Tucson N Line χρησιμοποιεί τροχούς 19 ιντσών και διαθέτει αναθεωρημένο μπροστινό προφυλακτήρα. Εικόνες από το πίσω μέρος δεν κυκλοφόρησαν, όμως δεν περιμένουμε να δούμε δραστικές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Νέος επιλογέας ταχυτήτων και curved οθόνη για infotainment και πίνακα οργάνων

Στο εσωτερικό, το φρεσκαρισμένο Tucson N Line είναι φυσικό να υιοθετήσει όλες τις αλλαγές των υπόλοιπων εκδόσεων, κάποιες από τις οποίες γνωρίζουμε ήδη. Μία πανοραμική curved οθόνη, η οποία φιλοξενεί έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μία ίδιου μεγέθους οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, θα φιγουράρει στο ταμπλό. Ανασχεδιασμένη θα είναι και η κεντρική κονσόλα, η οποία διαθέτει έναν ασύρματο φορτιστή smartphone και δύο ποτηροθήκες. Σημαντικό είναι και το γεγονός πως ο επιλογέας ταχυτήτων έχει μεταφερθεί στην κολόνα του τιμονιού. Όντας ένα μοντέλο Ν Line, το εσωτερικό θα διακοσμείται από την χαρακτηριστική κόκκινη ραφή, αλλά και τα λογότυπα Ν, ενώ τα σπορ καθίσματα θα είναι επίσης μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Λανσάρεται στις αρχές του 2024 το ευρωπαϊκό μοντέλο

Η Hyundai αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ευρωπαϊκή έκδοση του Tucson, κοντά στην ημερομηνία της ευρωπαϊκής πρεμιέρας του μοντέλου στις αρχές του 2024. Τότε η κορεατική μάρκα θα αποκαλύψει όλες τις προδιαγραφές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις