Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκαλυπτικές εικόνες του νέου Jeep Compass

11/11/2020

Στο τέλος του μηνός περιμέναμε την επίσημη παρουσίαση του νέου Jeep Compass, αλλά ήδη έχουμε τις πρώτες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του ανανεωμένου μοντέλου.

Το νέο Jeep Compass θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, σε 10 μέρες από σήμερα, αλλά ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το ανανεωμένο μοντέλο, μέσω διαρροής από την Κίνα. 

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, βλέπουμε πως η σχεδίαση της μάσκας στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που γνωρίζαμε έως και σήμερα. Παράλληλα, τα εμπρός φώτα δείχνουν πιο μικρά αλλά και πιο πλατιά, με μια αίσθηση μοντέρνου μινιμαλισμού. Ο προφυλακτήρας είναι αρκετά δυναμικός, με τον τεράστιο αεραγωγό αλλά και τα φώτα ομίχλης. Στο πίσω μέρος δεν διακρίνουμε κάποια ουσιαστική αλλαγή στην σχεδίαση του, αλλά περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το εσωτερικό του νέου μοντέλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην καμπίνα θα δεσπόζει η μεγάλη οθόνη για το Infotainment, που θα ξεπερνά σε διαστάσεις ότι έχουμε δει μέχρι και σήμερα από την βιομηχανία, ακόμα και στην διάταξη της. Το νέο Jeep Compass θα παρουσιαστεί στην Κίνα στις 22 του μηνός. 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις