Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύπτουμε το νέο Citroen C4

9/6/2020

Λίγους ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Citroen C4, η AutoAgora σου παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το νέο μοντέλο της Γαλλικής βιομηχανίας, με την ριζοσπαστική σχεδίαση.

Το νέο Citroen C4 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 Ιουνίου, και θα αντικαταστήσει τόσο το C4 όσο και το C4 Cactus. Η ολόφρεσκη και ριζοσπαστική σχεδίαση του, θα συνδυάζει το υπερυψωμένο στιλ ενός crossover, με την έντονη κλίση στο πίσω μέρος, προσφέρωντας coupe χαρακτηριστικά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Citroen, Vincent Cobee είχε κάνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα σε προσωπική του συνέντευξη πως η εμφάνισή του θα είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με όλα όσα έχουμε συνηθίσει. Το νέο μοντέλο αναμένεται να αποκτήσει μία πιο crossover εμφάνιση.

Το επόμενο Citroen C4, θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMP (όπως και τα 208, Corsa και 2008) και θα έχει αρκετές επιλογές κινητήρων για τους πελάτες του. Αρχικά θα παρουσιαστεί με τις εκδόσεις 1.2 PureTech και diesel 1.5 BlueHDi, ενώ σίγουρο θα πρέπει να θεωρείτε το γεγονός, πως θα δούμε και μια αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή. 

Η νέα του σχεδίαση θα ενθουσιάσει το κοινό, αφου οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αίσθηση του νέου Citroen C4 θα έχει premium καταβολές, και sport χαρακτηριστικά. Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει τους επόμενους μήνες. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις