Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αρέσει η ανανεωμένη BMW X7 με τους split εμπρός προβολείς;

23/7/2021

Για μία ακόμη φορά η ανανεωμένη BMW X7 έκανε την... βόλτα της και προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις με την αμφιλεγόμενη σχεδίαση της. Είστε φαν ή όχι των νέων split εμπρός προβολέων της;

Τόσα χρόνια στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η μεγάλη γρίλια σε σχήμα νεφρού που αποτελούσε συχνά-πυκνά πεδίο αντιπαράθεσης. Με την ανανέωση της BMW X7 η κουβέντα αλλάζει, πάλι όμως θα υπάρχουν δύο αντίπαλα «στρατόπεδα». Στις αρχές του 2022 αναμένονται τα επίσημα αποκαλυπτήρια του πολυτελούς μεσαίου SUV, για το οποίο γνωρίζουμε ήδη αρκετές λεπτομέρεις σχετικά με το design του, κάτι απόλυτα λογικό καθώς έχουμε δει να κυκλοφορούν πολλά καμουφλαρισμένα μοντέλα του. Ουσιαστικά οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές επεμβάσεις εντοπίζονται στο «πρόσωπο» της BMW το οποίο είναι αρκετά διαφοροποιημένο, σε επαναστατικό θα έλεγε κανείς σημείο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Οι split εμπρός προβολείς είναι το σημείο εκείνο που «τραβά» το ενδιαφέρον και αποτελεί αντικείμενο τριβής. Παρόμοια διάταξη φώτων έχουμε δει και σε άλλα αυτοκίνητα από τις Genesis, Hyundai και Nissan, επομένως έχουμε να κάνουμε με μία σχεδιαστική επιλογή που δείχνει να κερδίζει πόντους. Στην ανανεωμένη BMW X7, λοιπόν, οι προβολείς φαίνεται να «σπάνε» μεταξύ τους, με το πάνω τμήμα να έχει LED φώτα ημέρας και τα φλας, ενώ στο κάτω μέρος θα είναι κεντρικοί προβολείς και η μεγάλη σκάλα.

Αναμένεται και μία Plug-in hybrid επιλογή στην BMW X7 στα πρότυπα που «επιβάλλει» η τάση της εποχής με τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις.

Αναμένεται και μία Plug-in hybrid επιλογή στην BMW X7 στα πρότυπα που «επιβάλλει» η τάση της εποχής με τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις.


Ενδέχεται μάλιστα χωριστούς κεντρικούς προβολείς να δούμε και στην ανανεωμένη BMW Series καθώς και στο προσεχές SUV X8. Οι διαφοροποιήσεις στο design της ανανεωμένης X7 συνεχίζονται και στο πίσω μέρος, την ώρα που η καμπίνα θα έχει καμπυλωτή οθόνη αφής και πίνακα οργάνων όπως στα iX και i4.
 
Κλείνοντας, σχετικά με τους κινητήρες του facelifted μοντέλου, αναμένεται και μία Plug-in hybrid επιλογή στην BMW X7 στα πρότυπα που «επιβάλλει» η τάση της εποχής με τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε