Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Ασφαλές χωρίς έξτρα κόστος το νέο Ford Mustang 2021

19/10/2020

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα στο νέο 2021 Ford Mustang το οποίο βελτιώνει τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, χωρίς να αυξάνει το συνολικό του κόστος.

Το 2021 Ford Mustang αναβαθμίζεται και πλέον αποκτά ως σταθερό εξοπλισμό τα πρόσθετα συστήματα ασφαλείας τα οποία στο παρελθόν ήταν διαθέσιμα έναντι επιπρόσθετους κόστους. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι και η βασική τροποποίηση συγκριτικά με το μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς.
 
Πιο αναλυτικά, το αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες θα περιλαμβάνει την τεχνολογία ασφαλείας Co-Pilot 360 της Ford. Το νέο σύστημα πρόκειται να περιλαμβάνει αυτόματους αισθητήρες υψηλής απόδοσης και συνεπακόλουθα υπηρεσίες για την πιο ασφαλή-άνετη οδήγηση. Μεταξύ άλλων, στο νέο 2021 Ford Mustang εντοπίζουμε λειτουργία ελέγχου τυφλών σημείων, βοήθημα στην οδήγηση και την παραμονή σε συγκεκριμένη λωρίδα του δρόμου, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης προ σύγκρουσης με εμπόδιο, ενημέρωση για την παρουσία πεζών κοντά στο όχημα, δυναμική υποστήριξη φρένων και αυτόματη έναρξη στους υαλοκαθαριστήρες σε περίπτωση βροχής.


 
Το νέο μοντέλο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα ξεχωρίζει για την απλουστευμένη σύνθεσή του. Επί παραδείγματι, το Performance Package Level 2 αντικαθίσταται σε μεγάλο βαθμό από το Mach 1 που απαρτίζεται από έναν πεντάλιτρο V8 κινητήρα με ιπποδύναμη 480 άλογα και 569 κιλά ροπής, στοιχεία απόδοσης που διέκριναν και την προηγούμενη σειρά. Σε σχέση με το GT500, πάντως, εντοπίζουμε σημαντική απόκλιση ιπποδύναμης (760 άλογα το μοντέλο Shelby).
 
Επιστρέφοντας στο 2021 Ford Mustang, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων και σε αυτόματο 10 σχέσεων. Το GT350 δανείζει στο Ford Mustang 2021 τους εναλλακτές θερμότητας, τις συσκευές δηλαδή που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά της θερμικής ενέργειας μεταξύ δύο ρευστών που έχουν διαφορετική θερμοκρασία. Αντίστοιχα, το σύστημα ψύξης των πίσω τροχών υιοθετείται από το GT500.
 
Όσον αφορά το κόστος του νέου 2021 Ford Mustang, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, έχει οριστεί τιμή στις 43.950 ευρώ, συν πρόσθετα έξοδα αποστολής.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις