Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi A5 Coupe: Ηλεκτρικό και με «άγριες» διαθέσεις

Audi A5 Coupe: Ηλεκτρικό και με «άγριες» διαθέσεις

7/8/2022

Στο διαδίκτυο είδαμε τις πρώτες εικόνες από ανεξάρτητους σχεδιαστές για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα ηλεκτρικό Audi A5 Coupe, με την εμφάνισή του να δανείζεται αρκετά στοιχεία από τα υπόλοιπα ηλεκτρικά E-Tron που έχει ήδη παρουσιάσει η εταιρεία.

Έτσι θα έμοιαζε το Audi A5 Coupe E-Tron

Το Αudi A5 παραμένει ένα από τα πιο σπορ μοντέλα της γερμανικής premium μάρκας έχοντας μία αξιοσημείωτη καριέρα, που όμως θα αναγκαστεί να αλλάξει ρότα υπό το «βλέμμα» της ηλεκτροκίνησης. Οδεύοντας προς μία εποχή με μηδενικούς ρύπους, το A5 θα αναγκαστεί κι αυτό να ακολουθήσεις τις ηλεκτρικές τάσεις.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αυξάνεται η ηλεκτρική οικογένεια E-Tron της Audi

Προς το παρόν, στην ηλεκτρική γκάμα της Audi συναντάμε  6 συνολικά μοντέλα τα Ε-Tron GT, RS E-Tron GT, E-Tron crossover, E-Tron Sportback, Q4 E-Tron και Q4 E-Tron Sportback. Όπως όλα δείχνουν, η οικογένεια E-Tron της Audi θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να περιλαμβάνει ηλεκτρικές εκδόσεις και άλλων μοντέλων του τρέχοντος χαρτοφυλακίου της. Έτσι, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi Design παίρνει την πρωτοβουλία να παρουσιάσει την δική του πρόταση  για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ηλεκτρικό Α5 Coupe, παίρνοντας στοιχεία από τα υπόλοιπα ηλεκτρικά που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής από τη γερμανική φίρμα μέχρι σήμερα.

Μυώδες εμφάνιση, επιθετικές γραμμές

Το ψηφιακό μοντέλο που βλέπετε στις οθόνες με το όνομα Αudi A5 Coupe e-Tron Concept, ξεχωρίζει με τον εντυπωσιακό πρόβολο δανεισμένο από τα πρωτότυπα A6 και A6 Avant e-Tron Quattro ήδη έχουμε δει. Το μάτι πέφτει στο πιο μυώδες καπό, τα σύγχρονα λεπτεπίλεπτα φωτιστικά σώματα και τη μεγάλη και κομψή γρίλια που φέρει τους 4 κύκλους. Στο πλάι, οι αεραγωγοί τονίζουν περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου, όπως ακριβώς και η coupe σχεδίαση, οι φουσκωμένοι ώμοι και ο διαχύτης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε