Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi E-Tron: Αποκάλυψη για το ανανεωμένο μοντέλο
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi E-Tron: Αποκάλυψη για το ανανεωμένο μοντέλο

26/9/2022

Η Audi αποκάλυψε ένα νέο πρωτότυπο E-Tron στο E-Cannonball στο Αμβούργο, δίνοντάς μας μία μικρή γεύση από την ανανέωση που θα λάβει το ηλεκτρικό crossover.

Το «μυστηριώδες» Audi E-Tron

Με ένα ειδικά διαμορφωμένο καμουφλάζ με πορτοκαλί λεπτομέρειες να τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου αλλά και να κρύβουν τα νέα στοιχεία, το ανανεωμένο Audi E-Tron έκανε την εμφάνισή του στο E-Cannonball στο Αμβούργο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με ανανεωμένη εμφάνιση

Μπαίνοντας κατευθείαν στο «ψητό», το ανανεωμένο Audi E-Tron παρουσιάστηκε με μία νέα και πιο χαρακτηριστική γρίλια στην μπροστινή μάσκα, η οποία μαγνητίζει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό πορτοκαλί χρώμα της. Η γρίλια πλαισιώνεται από τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, διαθέτουν και νέες καινοτομίες φωτισμού. Λίγο πιο κάτω, ένας νέος μπροστινός προφυλακτήρας συνδυάζει στοιχεία από το στάνταρ μοντέλο και την σπορ έκδοση S, με την πιο αξιοσημείωτη αλλαγή, αυτή των πιο σπορ εισαγωγών αέρα. Οι αλλαγές στο στυλ συνεχίζονται και πίσω αλλά σε μικρότερο βαθμό, με έναν νέο προφυλακτήρα και διαχύτη. Επιπλέον, το μοντέλο αποκτά ενσωματωμένο σήμα e-tron καθώς και ενημερωμένα πίσω φώτα.
 

Αυξημένη αυτονομία στα 600 χλμ.

Η Audi μπορεί να αποκάλυψε το πρωτότυπο μοντέλο της, αλλά κράτησε κλειστά πολλά από τα χαρτιά της. Ωστόσο, οι φήμες κάνουν λόγο πως το ηλεκτρικό crossover μπορεί να μετονομαστεί σε Q8 e-tron, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο πιο απλή τη γκάμα της γερμανικής φίρμας. Σε ότι αφορά τα συστήματα μετάδοσης κίνησης, αναμένεται να εξοπλιστεί με πιο αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες και ένα βελτιωμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Αναβαθμισμένη θα είναι και η μπαταρία, η οποί θα αυξήσει την αυτονομία στα 600 χλμ. κατά το πρότυπο WLTP, σε σύγκριση με τα 440 χλμ. που έχει αυτή τη στιγμή.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε