Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο Toyota Highlander

12/5/2020

Η οικογένεια των SUV της Toyota μεγαλώνει, αφού το hybrid Highlander έρχεται στην Ευρώπη. Μάθετε όλες τις επίσημες πληροφορίες για το 7θέσιο μοντέλο της Ιαπωνικής βιομηχανίας.

Για πρώτη φορά, η Ιαπωνική βιομηχανία της Toyota φέρνει το νέο Highlander στην Ευρώπη, με τις επίσημες πωλήσεις του νέου SUV να ξεκινούν στις αρχές του επόμενου έτους. Το νέο Toyota Highlander είναι βασισμένο στην πλατφόρμα GA-K, με 3 σειρές καθισμάτων και αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να φτάσει έως τα 1.909 λίτρα, εάν διπλωθεί και η δεύτερη σειρά καθισμάτων. 


 
Κάτω από το καπό του νέου Highlander δεσπόζει ένας βενζινοκινητήρας κύκλου Atkinson 2,5 λίτρων, που υποστηρίζεται από ηλεκτρικούς κινητήρες, και το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης AWD-i, με μπαταρία νικελίου. Η ισχύς του αγγίζει τους 244 ίππους, ενώ οι εκπομπές  διοξειδίου του άνθρακα CO2 φτάνουν τα 146 γρμ./χλμ, με κατανάλωση καυσίμου 6,6 λτρ./100 χλμ (WLTP). Το νέο Toyota Highlander είναι εφοδιασμένο με τέσσερα οδηγικά προφίλ Eco, Normal, Sport και Trail.        


 
Το Highlander θα πωλείται εξοπλισμένο με τα συστήματα ασφαλείας και βοήθειας της Toyota Safety Sense, ενώ οι τιμή του ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις