Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Hyundai Tucson

15/9/2020

Η Hyundai Motor αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του ολοκαίνουργιου Tucson λίγο πριν την Ψηφιακή Παγκόσμια Πρεμιέρα του. Δείτε εδώ τις καυτές λεπτομέρειες.

Τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της 4ης γενιάς του Hyundai Tucson διαθέτουν την νεότερη εξέλιξη της χαρακτηριστικής σχεδίασης των προβολέων της Hyundai που ονομάζεται «Parametric Hidden Lights» καθώς επίσης και μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση διπλής διάταξης του cockpit που προσφέρει εξατομικευμένο χώρο, βελτιστοποιημένο αισθητικά για μια high-techοδηγική εμπειρία. Στις πρώτες εικόνες αναδεικνύονται καινοτόμα χαρακτηριστικά που εκφράζουν την τολμηρή υπογραφή του Tucson και το πρωτοποριακό του πνεύμα.
 
Με το ολοκαίνουργιο Tucson, παρουσιάζουμε την απόλυτη εξέλιξή του και μια ξεκάθαρη δήλωση σχετικά με την εξελισσόμενη δυναμική της Hyundai», δήλωσε ο κ. SangYup Lee, Senior Vice President και Head of Hyundai Global Design. "Ο προηγμένος σχεδιασμός του Νέου Tucson είναι πιστός στο πρωτοποριακό του πνεύμα και ενδυναμώνει το παιχνίδι στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αυτοκινητοβιομηχανίας".
 


Η ολοκαίνουργια εξωτερική σχεδίαση του ΝέουTucson εκφράζει αυτό που οι σχεδιαστές της Hyundai αποκαλούν «Parametric Dynamics» και χρησιμοποιεί γραμμές, πρόσωπα, γωνίες και σχήματα για τη δημιουργία λεπτομερειώνμέσω ψηφιακών δεδομένωνπου μοιάζουν με κόσμημα για να προσφέρει πρωτοφανή, τολμηρή αίσθηση σχεδιασμού. Τα παραμετρικά κρυμμένα φώτα παρέχουν μια έντονη πρώτη εντύπωση. Τα Daytime Running Lights (DRL) ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη μάσκα που μοιάζει με κόσμημα και αποκαλύπτονται μόνο όταν ενεργοποιηθούν από τον οδηγό.
 
Συνολικά, το νέο αμάξωμα του ολοκαίνουργιου Tucson είναι μακρύτερο και ευρύτερο από τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, προσφέρονταςένα μακρύ καπό και κοντούς προβόλους σε ένααυξημένο μεταξόνιο που του δίνουν έναν κρυφό χαρακτήρα κουπέ. Πλευρικά, οι σμιλεμένες επιφάνειες δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ μιας κομψής σιλουέτας και ενόςμυώδους αμαξώματος, υποδηλώνοντας κίνηση προς τα εμπρός ακόμα και όταντο όχημα είναι σταθμευμένο.


 
Η είσοδος στο ολοκαίνουργιο ευρύχωρο εσωτερικό του Tucson εξαφανίζει τις καθημερινές ανησυχίες μας. Εδώ, ο χώρος, η τεχνολογία και οι πληροφορίεςσυνδυάζονται αρμονικά.  

Η εξέλιξηστο εσωτερικό του Νέου Tucson οδήγησε στην τοποθέτηση του πίνακα οργάνωνσε χαμηλότερη θέση ενώ παράλληλα πολυ επίπεδες, υψηλής αισθητικήςεπιφάνειες ενισχύουν την αίσθηση της διαφάνειας.
Οι κάθετα προσανατολισμένες επιφάνειες της πλήρως ενσωματωμένης κεντρικής κονσόλας είναι εμπνευσμένες από καταρράκτες. Οι δύο ασημένιες γραμμές που ρέουν από την κεντρική κονσόλα προς τις πίσω πόρτες εναρμονίζουν τα υψηλής ποιότητας υλικά με ουδέτερους τόνους.
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις