Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτό θα είναι το Hyundai Ioniq 5 N

Αυτό θα είναι το Hyundai Ioniq 5 N

31/8/2022

Οι φήμες για μία σκληροπυρηνική έκδοση N Line του ηλεκτροκίνητου Ioniq 5 δεν έχουν καταλαγιάσει, με την κορεάτικη εταιρεία να ετοιμάζει ένα «πριζάτο πυραυλάκι» με πάνω από 500 ίππους.

576 ηλεκτρικοί ίπποι και επιθετική εμφάνιση

Η Hyundai ετοιμάζει εδώ και καιρό το αδερφάκι του Kia EV6 GT των 576 ίππων, ικανοποιώντας τους φανατικούς της εταιρείας που αναζητούσαν μία έκδοση με τα χρώματα της N Line.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές ενός τέτοιου μοντέλου κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο, ενώ το «αδερφάκι» του EV6 GT έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του. Παρόλα αυτά, οι Κορεάτες κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Ioniq 5 N, ακόμα και για την εμφάνισή του. Έτσι λοιπόν, ανεξάρτητοι σχεδιαστές βασισμένοι στις κατασκοπευτικές λήψεις δημιούργησαν το τέταρτο μοντέλο που θα φέρει τα λογότυπα N στο αμάξωμα.

Επιθετική εμφάνιση με τα χαρακτηριστικά της N-Lines

Το Hyundai Ioniq 5 N αναμένεται να μοιράζεται τα ίδια στοιχεία με τα υπόλοιπα μοντέλα της N-Line. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα – σήμα κατατεθέν, Performance Blue, θα δίνει το παρόν, ενώ οι κόκκινες λεπτομέρειες στα χαμηλότερα σημεία του αμαξώματος δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση που τονίζει το δυναμικό χαρακτήρα του. Το Ioniq 5 είναι ένα μοντέλο που ακροβατεί μεταξύ crossover και hatchback, αλλά με αρκετά πιο σπορ όψη. Η μάσκα αναμένεται να φέρει μικρές «αεροδυναμικές» αλλαγές καθώς  πρόσθετα φωτιστικά σώματα χαμηλά στον προφυλακτήρα, προδιαθέτοντάς μας για άγριες διαθέσεις. Πιο αεροδυναμική σχεδίαση λαμβάνουν και οι πλαϊνοί καθρέφτες, οι οποίοι πλέον έχουν μαύρα καπάκια, ενώ οι θόλοι του αμαξώματος θα είναι εμφανώς «πρησμένοι». Τις αλλαγές ολοκληρώνουν οι νέες μεγαλύτερες ζάντες και τα πιο σπορτίφ ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε