Αυτό θα είναι το νέο Toyota MR2

Διαβάστηκε από 10903 αναγνώστες - 13/12/2019

Η μεγάλη επιτυχία με την παραγωγή της Supra, άνοιξε για τα καλά την όρεξη των διοικούντων της Toyota, και ήδη άρχισαν να πληθαίνουν οι φήμες για την κατασκευή του νέου Toyota MR2, η οποία θα ξεκινήσει στο προσεχές μέλλον. Δείτε το Toyota MR2 Concept αλλά και όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν για το νέο αυτοκίνητο της Ιαπωνικής βιομηχανίας.

 
 
Με σαφέστατο στόχο, να τονώσουν ακόμα πιο πολύ το sport στοιχείο και dna της Toyota, οι ιθύνοντες της βιομηχανίας, δείχνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν το νέο project τους, το νέο Toyota MR2. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η δήλωση του υπεύθυνου μηχανικού της, του Tetsuya Tada, πως θα ήθελε να δει να επιστρέφουν στους δρόμους μοντέλα όπως η Supra, η Celica και το MR2.Η τεράστια επιτυχία με την αναβίωση της Toyota Supra, άνοιξε την όρεξη αλλά και την προοπτική της βιομηχανίας, και είναι έτοιμη να πάρει την απόφαση για αναβίωση ενός ακόμα Θρυλικού μοντέλου. Οι μέχρι τώρα φήμες που κυκλοφορούν, έχουν βασιστεί επάνω στο Toyota MR2 Concept, και μιλούν για ένα κεντρομήχανο ηλεκτρικό μοντέλο.Αλλωστε οι τάσεις της Παγκόσμιας βιομηχανίας αυτοκινήτων, είναι πλέον βασισμένη στον ηλεκτρισμό, και μόνο ως ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να επιστρέψει το Toyota MR2, στην παραγωγή.
Να σημειώσουμε δε, πως η Toyota έχοντας ήδη πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με την Subaru για το GT 86, αλλά και με την BMW για τη νέα Supra, θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με την Porsche για την κατασκευή του νέου Toyota MR2. Στην περίπτωση πάντως που ευοδωθούν τα σενάρια που κυκλοφορούν ήδη, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε την αναβίωση της Celica, αφού δεν θα μπορούσαν να τρέξουν και τα δυο project παράλληλα.