Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό θα είναι το νέο VW Golf

24/10/2018

Το νέο Golf ετοιμάζεται με την αρχή να αναμένεται για το 2019. Υπερσύγχρονη και υβριδική τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη και καθαροί κινητήρες αναμένεται να το χαρακτηρίζουν, μαζί με πολλά άλλα.

Η 8η γενιά του Golf αναμένεται μέσα στο 2019 και πάνω της η Volkswagen στηρίζει ένα μεγάλο κομμάτι της αντεπίθεσής της στις σύγχρονες τεχνολογίες των ανταγωνιστών της. Μπορεί η εξωτερική σχεδίαση όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες να μην αλλάζει κατά πολύ εντούτοις η VW ετοιμάζει επανάσταση τόσο για κάτω από το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό του νέου Golf. 

Κόκπιτ και... τεχνολογία
To κόκπιτ του οχήματος αναμένεται να είναι εντελώς νέο και όλες οι ενδείξεις θα είναι ψηφιακές ακόμα και στη βασική έκδοση. Οι φθηνότερες εκδόσεις θα έχουν μικρότερα μόνιτορ ενώ όσο αυξάνεται η τιμή τόσο θα αυξάνονται και τα έξτρα, ανάμεσά τους και η μεγάλη οθόνη που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ο φωνητικός έλεγχος
Για τον φωνητικό έλεγχο το Golf θέλει να κοντράρει στα ίσα την Α-Class και ει δυνατόν να την ξεπεράσει. Πέρα από την αυτονόητη χειροκίνητη λειτουργία μέσω της οθόνης αφής αρκετές εντολές θα είναι εφικτές και μέσω της ελεύθερης εκφώνησης. Αν π.χ. ο οδηγός πει «Είμαι κουρασμένος» θα είναι αρκετό για την αναζήτηση των πλησιέστερων ξενοδοχείων. Η τεχνητή νοημοσύνη της VW θα αντλείται από το διαδίκτυο ενώ είναι σημαντικό ότι όπως και η Mercedes η VW σκοπεύει να γράψει το δικό της λογισμικό για να μη ρισκάρουν εξάρτηση από οποιαδήποτε εταιρεία software.

Κινητήρες: Έμφαση στις χαμηλές εκπομπές ρύπων
Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αναμένεται να έχουν τη μερίδα του λέοντος στα νέα Golf με τους «Γερμανούς» να στοχεύουν στην εκπομπή όσο το δυνατόν λιγότερων ρύπων. Στόχος είναι οι «βενζίνες» να είναι τόσο οικονομικές όσο τα ντίζελ ενώ αντίστοιχα οι πετρελαιοκινητήρες να είναι τόσο «καθαροί» όσο αυτοί της βενζίνης.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις