Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
BMW M2: Η τελευταία αμιγώς θερμική M
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BMW M2: Η τελευταία αμιγώς θερμική M

26/9/2022

Η BMW είχε προγραμματίσει την παγκόσμια παρουσίαση του νέου μοντέλου στις 12 Οκτωβρίου, ωστόσο όμως μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες πρόλαβαν να αποκαλύψουν όλες τις λεπτομέρειες για τη μικρότερη και πιο προσιτή Μ2.

Η πιο προσιτή M

Οι πρώτες φωτογραφίες της BMW M2 διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας το νέο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας. Σε μια πρώτη ματιά, το σπορ κουπέ διαθέτει ένα πιο «άγριο» bodykit, που όπως πάντα τονίζει τον δυναμισμό του μοντέλου, ενώ εξοπλίζεται με ζάντες 19 ή 20 ιντσών και πλήθος από carbon λεπτομέρειες.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

3λιτρος twin-turbo κινητήρας (S58) με 450 άλογα

Για αρκετούς η εμφάνισή της Σειράς 2 προκαλεί διχασμό, αλλά όπως και να έχει, αποτελεί το μικρό σπορ κουπέ της γερμανικής φίρμας. Μετά την «περιποίηση» του M τμήματος, η Σειρά 2 λαμβάνει την έκδοση υψηλών επιδόσεων, όντας το τελευταίο M μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης χωρίς κάποια ηλεκτρική υποβοήθηση. Όπως γίνεται κατανοητό, η νέα M2 ήδη αποτελεί το επίκεντρο συζητήσεων, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως κάτω από το καπό της θα βρίσκεται ο 3λιτρος twin-turbo κινητήρας (S58), απόδοσης κοντά στα 450 άλογα με 550 Nm ροπής της M4.
 

Με χειροκίνητο κιβώτιο και 0-100 σε 4 δλ.

Εκτός των άλλων, από τη μεγαλύτερη αδερφής της M4 θα δανειστεί τα φρένα και το xDrive σύστημα τετρακίνησης. Η BMW κάνει χαρούμενο το petrolhead κοινό, αφού η M2 θα διατίθεται είτε με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με αυτόματο 8 ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς, μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ενεργού M διαφορικού. Οι επιδόσεις της BMW M2 είναι οι ανάλογες, με τα 0-100 χλμ/ώρα να γίνονται σε σχεδόν 4 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει την τελική των 285 χλμ/ώρα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε