Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
BRABUS smart #1: «Καυτό» ηλεκτρικό με 428 ίππους
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BRABUS smart #1: «Καυτό» ηλεκτρικό με 428 ίππους

Διαβάστηκε από 12718 αναγνώστες - 29/8/2022

Το πιο ισχυρό smart #1 από το βελτιωτικό οίκο BRABUS, άναψε φωτιές με την πρώτη του εμφάνιση και τους 428 ηλεκτρικούς ίππους, μετατρέποντας το πρώτο SUV της smart σε «πυραυλάκι».

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση

Μπορεί πριν μερικές μέρες, η smart να είχε δημοσιοποιήσει μερικές φωτογραφίες από την ισχυρή έκδοση του νέου ηλεκτρικού SUV, αλλά τώρα ανακοίνωσε τις αναλυτικές πληροφορίες για το smart #1 BRABUS, αφότου παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Chengdu της Κίνας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τετρακίνητο με 428 ίππους

Περνώντας απευθείας στα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού SUV, το smart #1 BRABUS θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ τοποθετημένα σε κάθε άξονα του οχήματος, προσφέροντας κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς. Έτσι λοιπόν, η συνολική απόδοση των κινητήρων αγγίζει τα 428 άλογα και τα 543 Nm ροπής, κάνοντας τα 0-100 χλμ. σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα. Τα ηλεκτρικά μοτέρ αντλούν τη δύναμή τους από μία μπαταρία 66 kWh, ίδια με αυτή που τοποθετείται και στο απλό μοντέλο, αλλά με μειωμένη προφανώς αυτονομία στα 440 χλμ.

Επιθετική εμφάνιση, αεροδυναμικό bodykit και ξεχωριστές πινελιές

Σε ότι αφορά την εμφάνιση και το εξωτερικό, το smart #1 BRABUS έχει ένα πιο σπορ και επιθετικό bodykit. Οι διαφορές εντοπίζεται κυρίως στην μπροστινή μάσκα, στον προφυλακτήρα και στο καπό, με διπλούς αεραγωγούς που συνεισφέρουν στην αεροδυναμική  του αμαξώματος. Το «άγριο «παρουσιαστικό» του ολοκληρώνουν οι αλουμινένιες 19άρες ζάντες, τα φιμέ τζάμια και η μεγάλη πίσω αεροτομή με τον αεροδυναμικό διαχύτη. Επιπλέον, το γκρι ματ χρώμα με την κόκκινη οροφή δημιουργούν έναν όμορφο συνδυασμό, μαύρα σήματα και κόκκινες λεπτομέρειες κοσμούν το ηλεκτρικό μοντέλο.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε