Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Competition Pack: Ισχυρότερα Audi RS4 Avant, RS5 Coupe & Sportback
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Competition Pack: Ισχυρότερα Audi RS4 Avant, RS5 Coupe & Sportback

7/10/2022

Ακόμα πιο ισχυρά θα γίνουν τα Audi RS4 Avant, RS5 Coupe και RS5 Sportback, χάρη στα νέα πακέτα Competition και Competition Pack Που παρουσίασε η γερμανική εταιρεία για την ευρωπαϊκή αγορά.

Καλύτερος ήχος με το πακέτο Competition

Δύο νέα πακέτα θα κάνει διαθέσιμα στην ευρωπαική αγορά η Audi, ειδικά για τους μελλοντικούς πελάτες RS4 Avant, RS5 Coupe και RS5 Sportback. Το πρώτο πακέτο με το όνομα Competition περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα εξάτμισης με δύο οβάλ απολήξεις, κάνοντας τον ήχο «πιο έντονο» όπως τον περιγράφει η Audi. Να σημειωθεί εδώ, ότι επιπλέον «λείπουν» σχεδόν 8 κιλά ηχομόνωση μεταξύ του χώρου κινητήρα και της καμπίνας, με τους επιβάτες να ακούν ανεμπόδιστα τη μελωδία του V6 twin-turbo κινητήρα των 2.9 λτ.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αυξημένη τελική ταχύτητα

Τροποποιήσεις λαμβάνει πλέον και το λογισμικό για τις μονάδες ελέγχου του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο γρήγορες οι αλλαγές με μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των διαφόρων τρόπων οδήγησης. Ταυτόχρονα, η μέγιστη τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 290 χλμ./ώρα.
 

Εσωτερικό σε μαυροκόκκινη διχρωμία

Αμφότερα τα πακέτα Competition, περιλαμβάνουν ένα μαύρο εξωτερικό φινίρισμα με τα RS4 και RS5, να διατίθενται με βαφή Sebring Black. Σε μαύρο χρώμα Phantom Black θα προσφέρονται προαιρετικά οι ζάντες των 20 ιντσών, δημιουργώντας το απόλυτο total black look. Στο εσωτερικό του, κυριαρχεί το μαύρο χρώμα με τις κόκκινες πινελιές να δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε