Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
CUPRA Leon & Born: Πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

CUPRA Leon & Born: Πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές

29/9/2022

Τα CUPRA Leon και Cupra Born είναι τα δύο μοντέλα που πραγματοποιούν εξαντλητικές δοκιμές το τελευταίο διάστημα, καθώς η εταιρεία θα προχωρήσει στην ανανέωση των δύο μοντέλων.

Ανεβάζει τον πήχη η Cupra

Η Cupra με αργά και σταθερά βήματα στην έως τώρα πορεία της, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, ξεπερνώντας ήδη σε πωλήσεις άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες με μεγαλύτερη ιστορία στην πλάτη τους. Σκοπεύοντας να ανεβάσει τον πήχη όλο και υψηλότερα, ετοιμάζει την ανανέωση δύο σημαντικών μοντέλων της γκάμας της, αυτή του Leon και του Born.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μπορεί να είναι ακόμα νέο, αλλά το Cupra Born θα ανανεωθεί

Αρχικά, στον κατασκοπευτικό φακό πιάστηκε το ανανεωμένο Cupra Born, το αμιγώς ηλεκτρικό αδερφάκι του ID.3, να δοκιμάζεται στις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα. Μπορεί το ηλεκτρικό μοντέλο να παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα στην αγορά, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την εταιρεία στο να προχωρήσει σε ελάχιστες ελαφρές αισθητικές επεμβάσεις στην μπροστινή μάσκα και φώτα.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες πυροδότησαν και τις φήμες για μία τετρακίνητη έκδοση του Cupra Born, με δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους σε εμπρός και πίσω άξονα. Η ισπανική εταιρεία στο παρελθόν είχε αναφερθεί πως εργάζεται σε ένα παρόμοιο σύστημα AWD του καυτού hatch, κάτι που κάνει και η Volkswagen με το δικό της μικρό ηλεκτρικό.
 

Αισθητικές αλλαγές και στο Cupra Leon

Από την άλλη, η ανανέωση του Cupra Leon περιλαμβάνει οπτικές αλλαγές στο εμπρόσθιο μέρος, οι οποίες όμως κρύβονται κάτω από το καμουφλάζ. Εδώ, οι αισθητικές επεμβάσεις αναμένονται πιο σημαντικές σε σχέση με το Born, με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα. Όμως, από την πόρτα του οδηγού και πίσω, το μοντέλο θυμίζει αρκετά αυτό της τρέχουσας γενιάς, κάτι που σημαίνει πως δε θα δούμε αλλαγές εκεί. Σε ότι αφορά τα κινητήρια σύνολα, δεν υπάρχουν πληροφορίες  για κάποια αλλαγή.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε