Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το μάτι πέφτει αμέσως στα πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες αυτές είναι ψεύτικες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά αναμένονται σύντομα.

Διέρρευσε το νέο VW Golf;

17/10/2018

Iστοσελίδα κάνει λόγο πως «έπιασε» στο φακό την επόμενη γενιά του VW Golf. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν προκαλέσει μια σειρά από φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από ένα κινέζικο site, αφού φαίνεται πως το αυτοκίνητο που εμφανίζεται σε αυτές είναι η 8η γενιά του Volkswagen Golf.

Oι φωτογραφίες δείχνουν το μοντέλο παρκαρισμένο σε απροσδιόριστη τοποθεσία, φέροντας ελαφρύ καμουφλάζ, επί το πλείστον στα πλαϊνά του μέρη. Το μάτι πέφτει αμέσως στα πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα και τους μεγάλους αεραγωγούς ενώ, αν διακρίνουμε σωστά, υπάρχει μπροστά το έμβλημα GTI. Στο πίσω μέρος, ελαφρώς φρεσκαρισμένα είναι τα πίσω σχεδιαστικά σώματα ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι ζάντες δεν έχουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του τωρινού Golf GTI.

Πρέπει να σημειωθεί πως πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες αυτές είναι ψεύτικες ή ότι δεν πρόκειται για τη νέα γενιά αλλά για κάποιο φρεσκάρισμα που θα προσφέρει η μάρκα στο Golf που διατίθεται στην Κίνα. Από την άλλη πλευρά πάντως, το μοντέλο όντως υιοθετεί κάποια από τα χαρακτηριστικά που το περασμένο διάστημα είχε αναφέρει η AutoBild, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την σχεδίαση του προβόλου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά αναμένονται σύντομα, σίγουρο πρέπει να θεωρείται πάντως πως η σχεδίαση του θα είναι ξεχωριστή ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος θα είναι πλούσιος σε τεχνολογία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις