Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δοκιμάζεται το νέο Smart SUV
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμάζεται το νέο Smart SUV

14/12/2021

Το Smart, όσο πάει όλο και μεγαλώνει σε μέγεθος, με το αναμενόμενο νέο μοντέλο να είναι ένα ηλεκτρικό SUV, το οποίο και εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές στους δρόμους της Κίνας, καθώς περιμένουμε να το δούμε μέσα στο 2023.

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες του «κατασκοπευτικού» φακού, που απαθανάτισαν το ηλεκτρικό Smart SUV αποκαλύπτοντας κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Τα χαρακτηριστικά του πρωτότυπου δοκιμών φαίνεται να μοιάζουν αρκετά σε αυτά που είχαμε δει  στο Concept #1, το οποίο είχε παρουσιαστεί στην έκθεση του Μόναχο τον προηγούμενο χρόνο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Παρόμοια εμφάνιση με το  πρωτότυπο Concept #1

Στις εικόνες, μπορεί να παρατηρήσει κανείς πως τα εμπρόσθια φώτα διατηρούν το ίδιο σχεδιασμό και μέγεθος με του πρωτότυπου, αν και δεν διακρίνεται η LED γραμμή που ενώνει τα δύο φωτιστικά. Άλλες λεπτομέρειες που μπορούν να γίνουν κατανοητές, είναι οι θέσεις των χειρολαβών στις πόρτες, γεγονός που κάνει το νέο SUV να έχει συμβατικές θύρες και όχι αντικριστά ανοιγόμενες «suicide», όπως είχαμε δει στο Μόναχο.

Μίνιμαλ αισθητικής το εσωτερικό

Η φωτογραφία από το εσωτερικό του, δείχνει ένα μίνιμαλ αισθητικής ταμπλό όπου απουσιάζει ο πίνακας οργάνων, με μία μεγάλη αιωρούμενη οθόνη να κυριαρχεί στο κέντρο της κονσόλας. Κάτω από την οθόνη ακολουθούν δύο κεντρικοί οβάλ αεραγωγοί, και ένας μεγάλος πιθανόν αποθηκευτικός χώρος για μικροαντικείμενα. Στο σύνολό της, η λιτή σχεδίαση του ταμπλό και της κονσόλας είναι σχεδόν παρόμοια με αυτή του Concept #1.

Σε συνεργασία με την Geely

H Daimler, της οποίας θυγατρική αποτελεί η Smart, συνεργάζεται με τον κινεζικό όμιλο Geely. Το design του νέου ηλεκτρικού SUV της Smart, ανήκει αμιγώς στον γερμανικό κολοσσό, με τον κινεζικό γίγαντα να αναλαμβάνει την κατασκευή και την συναρμολόγηση των μηχανικών μερών του, χρησιμοποιώντας παράλληλα την τεχνογνωσία στην ηλεκτροκίνηση που έχει αποκτήσει από την Volvo. Μάλιστα, το νέο μοντέλο θα «πατάει» πάνω στην πλατφόρμα SEA για ηλεκτρικά οχήματα της Geely, ενώ η γραμμή παραγωγής του θα είναι στην Κίνα.

Μεγάλωσε το Smart και έγινε SUV!
Δεν θα διαφέρει αρκετά από το πρωτότυπο Concept#1 που είδαμε πέρυσι.
Εσωτερικό με μοντέρνες γραμμές και μίνιμαλ αισθητική.
Σχεδιασμός Daimler, κατασκευή και πάτωμα Geely.
Λέτε να φέρει αναστάτωση στην κατηγορία των SUV, όπως είχε προκαλέσει και το πρώτο Smart;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε