Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo Stelvio Diesel: Ιταλική κομψότητα με σκοτσέζικη οικονομία
15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Stelvio Diesel: Ιταλική κομψότητα με σκοτσέζικη οικονομία

Διαβάστηκε από 14830 αναγνώστες - 8/8/2022

Η Alfa Romeo Stelvio είναι ένα από τα ομορφότερα SUV που κυκλοφορούν, κλέβοντας τα βλέμματα στο δρόμο, με την Sprint έκδοση να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη και δυναμική, ενώ στην πετρελαιοκίνητη εκδοχή της μπορεί να χαρίσει πάνω από 800 χιλιόμετρα αυτονομίας χωρίς να στερείται επιδόσεων.

Alfa Romeo Stelvio: Με 190 ίππους και κατανάλωση στα 7,7 λτ/100 χλμ

Ότι και να πούμε για τα μοντέλα που έχει βγάλει η Alfa Romeo θα καταλήγουμε πάντα στο συμπέρασμα ότι είναι από τα πιο όμορφα στο σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας που έχουμε δει στο πέρασμα των χρόνων. Η ιταλική φινέτσα είναι εμποτισμένη στο DNA της εταιρίας και το αποδεικνύει σε κάθε της ευκαιρία. Ακριβώς όπως και με το SUV της, τη Stelvio, που δεν περνά από πουθενά απαρατήρητη, κάνοντας τα κεφάλια να γυρίζουν ακόμα κι όταν είναι σταματημένη. Εμείς βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι της και μας έβγαλε τα πιο αγνά μας οδηγικά συναισθήματα!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φινετσάτη, macho και σαγηνευτική η Alfa Romeo Stelvio

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας, έτσι και η Stelvio έχει μια μοναδική σχεδίαση, με τις καμπύλες και τις γραμμές του αμαξώματος να δημιουργούν ένα αισθησιακό και ταυτόχρονα επιβλητικό σύνολο. Ο εμπρός πρόβολος είναι εντυπωσιακός με τη μεγάλη εικονική μάσκα, τους λεπτούς προβολείς Βi-Xenon και τα μεγαλοπρεπή ανοίγματα στο προφυλακτήρα να δημιουργούν μια εικόνα που δεν ξεχνάς εύκολα.



Τα δύο νεύρα που τρέχουν στο καπό, δένουν αρμονικά το μπροστινό με το πλαϊνό μέρος, στέλνοντας γλυκά το μάτι πίσω, όπου συναντάμε έναν «αρχοντικό» προφυλακτήρα με τις δυο απολήξεις της εξάτμισης να ξεπροβάλουν από μέσα του. Στην έκδοση Sprint που είχαμε στην κατοχή μας, οι ζάντες είναι 19 ιντσών και δίνουν όλο τον απαραίτητο «αέρα» για να αναδειχτούν οι μαύρες δαγκάνες των φρένων, κάνοντας όλο το σύνολο ακόμα πιο  επιθετικά αλλά κι όμορφο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε