Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo Tonale 160 ίππων: Ακόμα πιο σαγηνευτική
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Tonale 160 ίππων: Ακόμα πιο σαγηνευτική

20/10/2022

Η Alfa Romeo Tonale μπήκε δυναμικά στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Μάλιστα στην εκδοχή των 160 ίππων έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μας έλειψαν από τη μικρή έκδοση και την κάνουν να μοιάζει πιο πολύ σαν γνήσιο ιταλικό μοντέλο!

Η αγριεμένη Tonale είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη

Όταν πρωτοδοκιμάσαμε την Alfa Romeo Tonale στην «αδύναμη» έκδοση των 130 ίππων μας ενθουσίασε το στιλ και η ποιότητα της, όντας ένα κόσμημα σε 4 τροχούς, αλλά ο κινητήρας χάλαγε ελαφρώς την εικόνα, μιας και δεν μπορούσε να ακολουθήσει επαρκώς τα ψηλά στάνταρ που έθεταν οι άλλοι τομείς. Τώρα βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι της δυνατής εκδοχής, με τους 160 ίππους να είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις σε όσους πίστεψαν ότι η Tonale είναι απλά ένα μοντέλο της σειράς.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σχεδίαση που την ερωτεύεσαι από τη πρώτη ματιά για την Alfa Romeo Tonale

Εμφανισιακά η δυνατή Alfa Romeo Tonale δεν διαφέρει σε σχέση με τη μικρή της αδερφή. Συνεχίζει να σε κερδίζει με τις σμιλεμένες επιφάνειες που τονίζουν τη μοντέρνα σχεδίαση της, έχοντας λεπτομέρειες που αποτελούν φόρο τιμής, τόσο στα αγωνιστικά μοντέλα της εταιρίας, όσο και στην Ιταλία. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζουν οι προσαρμοσμένοι προβολείς Full LED Matrix 3+3 κι ο τεράστιος θυρεός, με το μυώδες καπό να ολοκληρώνει την εικόνα.



Οι 20αρες σκουρόχρωμες ζάντες με τις χαρακτηριστικές 5 μεγάλες οπές που δίνουν άμεση οπτική πρόσβαση στις κόκκινες δαγκάνες, αναδεικνύουν το δυναμισμό του μοντέλου, ο οποίος ολοκληρώνεται στο πίσω μέρος με τα ενωμένα φωτιστικά σώματα και τον αθλητικό προφυλακτήρα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε