Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen  C5 Aircross: Ανανεώθηκε για να ξαναπρωταγωνιστήσει
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C5 Aircross: Ανανεώθηκε για να ξαναπρωταγωνιστήσει

Διαβάστηκε από 8354 αναγνώστες - 1/9/2022

Το Citroen C5 Aircross δέχτηκε το αναμενόμενο facelift, που αποδεικνύεται λίρα εκατό αφού οι επεμβάσεις που έγιναν, όχι μόνο βελτίωσαν το μοντέλο εκμηδενίζοντας τις όποιες αδυναμίες του, αλλά ταυτόχρονα του έδωσαν μια πιο επιβλητική και high-tech εικόνα.

Citroen C5 Aircross: Με ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος

Μετά από 4 χρόνια στους δρόμους και 260.000 πωλήσεις, που το έκανα ένα από τα best seller της εταιρίας, το Citroen C5 Aircross δέχτηκε τις απαραίτητες πινελιές για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Οι άνθρωποι της μάρκας έριξαν το βάρος στις όποιες αδυναμίες είχαν εμφανιστεί από τη μέχρι τώρα πορεία του, χωρίς όμως να χαθούν τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα που το έκαναν τόσο αγαπητό στο κοινό. Πλέον το γαλλικό μοντέλο μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο μάτι του ανταγωνισμού, όντας πιο ώριμο και πιο κομψό από πριν.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φρέσκο σε εικόνα, δυναμικό σε στοιχεία το νέο Citroen C5 Aircross

Εξωτερικά, το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross συνεχίζει να ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό του όγκο, με τις αλλαγές να περιορίζονται σε συγκεκριμένα σημεία, που σαν στόχο είχαν να δημιουργήσουν ένα φρέσκο οπτικά σύνολο που θα κερδίσει και τις μικρότερες ηλικίες.



Τις περισσότερες επεμβάσεις, τις συναντάμε στο εμπρός μέρος, όπου η επανασχεδιασμένη χρωμιωμένη μάσκα δένει σαν ένα σώμα με τους προβολείς τεχνολογίας LED Vision σε σχήμα «V» και τα φώτα ημέρας. Εντελώς νέος κι ο προφυλακτήρας, με το «πρησμένο» χείλος και τους μεγάλους αεραγωγούς να δίνουν μια επιθετική όψη στο μοντέλο που μας είχε λείψει από τον προκάτοχο του.



Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι λιγότερες, με τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα να δημιουργούν μια νέα τρισδιάστατη φωτεινή υπογραφή LED. Τέλος η προστατευτική πόδια εμπρός, τα airbumps, οι μαύροι καθρέπτες, οι 18αρες ζάντες με το ιδιαίτερο σχέδιο κι η διχρωμία του αμαξώματος τονίζουν ακόμα περισσότερο την κομψότητα του μοντέλου και την εμβληματική εικόνα του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε