Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
 Fiat 500e RED: Με ηλεκτρική αυτονομία σχεδόν 300 χλμ!
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat 500e RED: Με ηλεκτρική αυτονομία σχεδόν 300 χλμ!

Διαβάστηκε από 13794 αναγνώστες - 30/12/2022

Το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το «θρυλικό» μοντέλο να ξεχωρίζει και ταυτόχρονα προσφέρει μια εξαιρετική αυτονομία για αυτοκίνητο πόλης. Μάλιστα στην RED έκδοση στηρίζει και το Παγκόσμιο Ταμείο για να την καταπολέμηση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης υγείας.

Το Fiat 500e RED Edition τα καταφέρνει εξαιρετικά μέσα στην πόλη

Το Fiat 500 είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο, με το στιλ του και τη φινέτσα του να κερδίζει το καταναλωτικό κοινό. Αυτό που δεν είναι όμως ιδιαίτερα γνωστό είναι η συνεργασία της ιταλικής εταιρίας με το παγκόσμιο κοινωφελές οργανισμό (RED) που καταπολεμά καταστάσεις έκτακτης ανάγκης υγείας, όπως το AIDS και ο COVID. Με κάθε αγορά ενός μοντέλου σε RED έκδοση, η Fiat προσφέρει μια δωρεά στον οργανισμό για να συνεχίσει το έργο του. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι και το Fiat 500e RED Edition, η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του λιλιπούτειου μοντέλου, όπου βρεθήκαμε στο κάθισμα του οδηγού και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι πως η «κλασσική» ομορφιά μπορεί να συνδυαστεί με τη τεχνολογία του σήμερα.


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σικάτο σχέδιο κι εντυπωσιακό χρώμα σε ένα!

Εξωτερικά, το Fiat 500e μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τα συμβατικά μοντέλα της γκάμας, με τη ρετρομοντέρνα σχεδίαση του να ξεχωρίζει στο δρόμο και να τραβάει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων, ανεξαρτήτου φύλου. Βέβαια διαθέτει στοιχεία που το διαφοροποιούν από τα θερμικά αδέρφια του, όπως  η κλειστή μάσκα, που αντί για έμβλημα φιλοξενεί το λογότυπο «500», οι προβολείς LED που «αγκαλιάζονται» από το καπό δημιουργώντας μια ιδιαίτερη φωτεινή υπογραφή και τα φλάς που προεξέχουν στα φτερά, ενώ τα πίσω φανάρια σε κάθε πάτημα σχηματίζουν το γράμμα «Ε». Επίσης είναι μεγαλύτερο κατά 6 εκατοστά τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος, ενώ διαθέτει και μακρύτερο μεταξόνιο κατά 2 εκατοστά. Το έντονο κόκκινο χρώμα  του αμαξώματος που είχε το αυτοκίνητο δοκιμής μας «ντύνει» διάφορες λεπτομέρειες, όπως τα καπάκια των καθρεφτών και τη μπροστινή σήτα του προφυλακτήρα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε