Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Fiesta: Ανανεωμένο με 125 ίππους κι αυτόματο κιβώτιο
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Fiesta: Ανανεωμένο με 125 ίππους κι αυτόματο κιβώτιο

5/5/2022

Για να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, το Ford Fiesta ανανεώθηκε εμφανισιακά και τεχνολογικά, κρατώντας σε υψηλά επίπεδα τις οδηγικές συγκινήσεις που προσφέρει. Ακόμα και στην ήπια υβριδική έκδοση των 125 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο που δοκιμάσαμε!

Ford Fiesta ST-Line: Κορυφαία οδηγική συμπεριφορά

Το Ford Fiesta είναι ένα από τα πιο δυναμικά μοντέλα στη μικρή κατηγορία, που προσφέρει πρόσφορο έδαφος για οδηγική απόλαυση, όντας ένα από τα βασικά του στοιχεία που το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και το έκανε τόσο αγαπητό. Η ανάπαυση όμως στις δάφνες της επιτυχίας μπορεί να αποδεχτεί μοιραία κι η Ford γνωρίζοντας το καλά αυτό, προέβη σε ανανέωση του μοντέλου, θέτοντας σαν σταθερά τον ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο και την συνολική αίσθηση του δρόμου.
 

Καινούργιο εμπρός μέρος, LED φανάρια και λεπτομέρειες ανάλογα την έκδοση

Η εξωτερική σχεδίαση του νέου Ford Fiesta είναι πιο εκφραστική, με το μεγαλύτερο βάρος να ρίχνεται στον εμπρός πρόβολο. Εκεί ξεχωρίζει η νέα τραπεζοειδής μάσκα, όπου πλέον φιλοξενεί πάνω της το μπλε οβάλ σήμα της εταιρίας, με τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED (προαιρετικά LED Matrix) να τονίζουν τη δυναμική του μοντέλου. Διαφοροποιημένα και τα πίσω φώτα, τα οποία απέκτησαν ένα μαύρο εξωτερικό φινίρισμα, χαρίζοντας ακόμα ένα τόνο «αγριάδας» αλλά και κομψότητα στο μικρό της Ford. Από εκεί και πέρα αναλόγως την έκδοση, συναντάμε μικρές λεπτομέρειες που κάνουν το Fiesta να ξεχωρίζει.



Ειδικά στην ST-Line της δοκιμής μας όπου έχει τοποθετηθεί πιο σπορ χαμηλωμένη ανάρτηση και ζάντες 17 ιντσών που γεμίζουν το θόλο, το οπτικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε