Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Lexus UX 250h: To premium τετρακίνητο των 41.100 ευρώ
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lexus UX 250h: To premium τετρακίνητο των 41.100 ευρώ

7/6/2022

Το υβριδικό Lexus UX250h είναι πολυτελές, καίει σαν μικρό μέσα στην πόλη, είναι ευέλικτο και ξεχωρίζει λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης του. Μπορεί να μπει σφήνα μεταξύ των ανταγωνιστών του? Τα φόντα τα έχει πάντως!

Lexus UX 250h: Premium αστικό crossover με κατανάλωση κάτω από 6λτ/100χλμ.

Η Lexus, το πολυτελές παρακλάδι της Toyota, έχει δημιουργήσει τη δική της ιστορία κι έχει αφήσει το στίγμα της στην αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ ήταν από τις πρώτες εταιρίες που εξηλεκτρίστηκε 100%  παρουσιάζοντας μόνο υβριδικά μοντέλα, πριν καν η συγκεκριμένη τεχνολογία γίνει cool. Το UX είναι η απόπειρα της να εισχωρήσει στην compact premium κατηγορία και να δώσει ένα αέρα μεταμοντερνισμού και φρεσκάδας μεταξύ των πιο «σοβαροφανών» ανταγωνιστών της. Εμείς βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι της τετρακίνητης έκδοσης UX 250h που έρχεται με 11 χρόνια εγγύηση στην υβριδική μπαταρία και σου την παρουσιάζουμε.
 

Δυναμικό κι επιθετικό αλλά με κομψή αισθητική το Lexus UX 250h

Η Lexus, τα τελευταία χρόνια, μας έχει συνηθίσει σε επιθετικές και δυναμικές δημιουργίες, με το UX να είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα. Η ξεχωριστή αισθητική του μοντέλου χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη γρίλια με τις έντονες ακμές, που καταλαμβάνει ένα μεγάλο τμήμα της μούρης και απλώνεται από το επάνω μέρος του καπό μέχρι χαμηλά του προφυλακτήρα.



Στο ίδιο μήκος κύματος και τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, που συμπληρώνουν τη θελκτική αισθητική του μοντέλου και διαμορφώνουν μια μοναδική εικόνα. Αντίστοιχης φιλοσοφίας και το πίσω μέρος, με τα φώτα των 120 μεμονωμένων LED να ενώνονται μεταξύ τους, αναδεικνύοντας το πλάτος του μοντέλου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε