Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
MG ZS: Αυτόματο, πλούσιο, με 111 ίππους και τιμή-λουκούμι
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

MG ZS: Αυτόματο, πλούσιο, με 111 ίππους και τιμή-λουκούμι

21/12/2023

Το τουρμπάτο ΖS θεραπεύει τις αδυναμίες της ατμοσφαιρικής έκδοσης!
Συνεχίζει να μην βάζει φωτιά στο κόσμο, αλλά πάει καλύτερα και καεί λιγότερο. (8,1 λτ.)
Στο δρόμο δεν σε κερδίζει με την δυναμική συμπεριφορά, αλλά είναι άνετο και αποτελεσματικό.
Αρκετά ευρύχωρο πίσω και με καλό πορτ-μπαγκάζ 448 λίτρων, ποιοτικό εσωτερικό.

Το τουρμπάτο ΖS θεραπεύει τις αδυναμίες της ατμοσφαιρικής έκδοσης

Tο MG ZS με τον τούρμπο κινητήρα των 111 ίππων μοιάζει ακόμα πιο ολοκληρωμένο από την έκδοση με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα, παραμένοντας άκρως ανταγωνιστικό στον τομέα της τιμής και του εξοπλισμού που προσφέρει, ενώ το αυτόματο κιβώτιο δίνει την απαραίτητη ευελιξία μέσα στην πόλη.

Συνεχίζει να μην βάζει φωτιά στο κόσμο, αλλά πάει καλύτερα και καεί λιγότερο (8,1 λτ.)

Μπορεί το turbo MG ZS να έχει 111 ίππους, αλλά οι επιδόσεις τους δεν προκαλούν επιφωνήματα θαυμασμού στο άκουσμα τους! Το 0-100 χλμ./ώρα σε 12 δλ. δεν είναι πολύ μακριά από την ατμοσφαιρική έκδοση, με τη μεγάλη διαφορά λόγω αυτόματου κιβωτίου και υπερτροφοδότησης να υπάρχει στις ρεπρίζ όπου θέλει 7,4 δλ. για το 60-100 χ.α.ω και 9,8 δλ. για το 80-120 χ.α.ω (14,9 και 22,9 δλ. αντίστοιχα το χειροκίνητο ατμοσφαιρικό). Η πιο άνετη επιτάχυνση του επιτρέπει και χαμηλότερη μέση κατανάλωση που κυμαίνεται στα 8 λτ./100 χλμ.

Στο δρόμο δεν σε κερδίζει με την δυναμική συμπεριφορά, αλλά είναι άνετο και αποτελεσματικό

Όπως και ο ατμοσφαιρικός αδερφός του, το turbo MG ZS στο δρόμο είναι ένα άνετο και τίμιο αυτοκίνητο, με αναρτήσεις που θα εξαλείψουν με μαεστρία τις όποιες ανωμαλίες, αλλά θα δώσουν και λίγο παραπάνω κλίση σε γρήγορες στροφές. Σε συνθήκες ταξιδιού δεν αφήνει περιθώρια γκρίνιας, με την ευθυβολία του και την καλή ηχομόνωση να δημιουργούν ένα αποτελεσματικό σύνολο.  

Αρκετά ευρύχωρο πίσω και με καλό πορτ-μπαγκάζ 448 λίτρων, ποιοτικό εσωτερικό.

Τα υλικά κατασκευής της καμπίνας κρίνονται άκρως ποιοτικά, με τη συναρμογή και το φινίρισμα να βγάζουν ένα ανώτερου επιπέδου αίσθημα που δεν θα περίμενες από ένα μικρό SUV. Η απόσταση των ποδιών για τους πίσω είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, αγγίζοντας τα 17 εκ., ενώ σύμμαχος στην γενικά καλή εικόνα της ευρυχωρίας είναι και ο αέρας για το κεφάλι. Τέλος τα 448 λίτρα αποθηκευτικού χώρου του MG ZS είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες μιας 4μελής οικογένειας. Ας τα δούμε όλα πιο αναλυτικά!

Σελ.
2
Δοκιμάζουμε το αυτόματο MG ZS 1.0 T-GDi των 111 ίππων
Σελ.
3
Νορμάλ επιδόσεις, σε καλά επίπεδα η κατανάλωση
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε