Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mazda MX-5: Αιώνιος Έφηβος ετών 33!
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mazda MX-5: Αιώνιος Έφηβος ετών 33!

Διαβάστηκε από 11431 αναγνώστες - 15/12/2022

To Μazda MX-5 στην 4η γενιά του συνεχίζει να είναι απολαυστικό, με τη δυνατή έκδοση των 184 ίππων και του μπλοκέ διαφορικού να προσφέρει το δυναμικό στοιχείο στην οδηγική συμπεριφορά του μοντέλου.

Το Mazda MX-5 είναι ένα εργαλείο απόλαυσης

Cabrio, διθέσιο, πισωκίνητο και προσιτό! Αυτή ήταν η φιλοσοφία του Μazda MX-5 από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε και κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές ολόκληρων γενιών που είδαν ένα ακατέργαστο διαμάντι από την Ιαπωνία να τους κλείνει πονηρά το μάτι. 33 χρόνια μετά έχει πλέον περάσει στην 4η γενιά του χωρίς να χάνει το χαρακτήρα του και να αποτελεί ένα πολυπόθητο εργαλείο για όλους τους αιώνιους έφηβους που αναζητάνε παιχνίδι με τον ήλιο, αλλά και το  δρόμο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμική εμφάνιση με αιχμηρά στοιχεία

To Mazda MX-5 πάντα τραβούσε τα βλέμματα με το σχεδιασμό του, όμως τώρα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό χάρη στη φιλοσοφία «Kodo». Έντονες ακμές, κομψές καμπύλες κι ερωτεύσιμες αναλογίες κάνουν το ιαπωνικό roadster ελκυστικό και δίνουν μια αεικίνητη αίσθηση. Στο εμπρός μέρος, οι αιχμηροί προβολείς Matrix LED, η χαμηλή γραμμή του μυώδους καπό και το μεγάλο άνοιγμα του προφυλακτήρα δίνουν τον απαραίτητο δυναμικό αέρα στο μοντέλο, δημιουργώντας μια εικόνα που δύσκολα ξεχνάς.



Πίσω, τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα, η μικρή αεροτομή στην πόρτα του πορτμπαγκάζ κι ο αθλητικός προφυλακτήρας προσφέρουν τη δικιά τους πινελιά στο διθέσιο αυτοκίνητο που μοιάζει σαν ένα μικρό supercar.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε