Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes EQB 300 4MATIC: Επιβλητική ηλεκτρική 7θεσια πολυτέλεια
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes EQB 300 4MATIC: Επιβλητική ηλεκτρική 7θεσια πολυτέλεια

Διαβάστηκε από 14027 αναγνώστες - 10/8/2022

Η EQB είναι η αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της Mercedes που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των θερμικών GLB, προσφέροντας την ίδια πολυτέλεια, αντίστοιχους χώρους, υψηλής ποιότητας κύλισης κι αυτονομία ικανή για να μειώσει στο ελάχιστο το «άγχος της αυτονομίας» του οδηγού.

Mercedes EQB 300 4MATIC: Ηλεκτρική πολυτέλεια

Την περιμέναμε καιρό, είχαμε ακούσει πολλά και πλέον βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι της για να δούμε αν άξιζε όλη αυτή η αναμονή. Φυσικά μιλάμε για το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Mercedes, την EQB που μεγαλώνει την γκάμα του «ρεύματος» της εταιρίας και ολοκληρώνει  με τον καλύτερο τρόπο τις διαθέσιμες επιλογές της οικογένειας GLB. Με το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα να είναι η 7θεσια διαμόρφωση, το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία που προσφέρει κάτι τέτοιο, αλλά κι η καλή αυτονομία που αγγίζει τα 420χλμ σε αστική χρήση, η ΕQB 300 4Matic δείχνει τα δόντια της από την πρώτη στιγμή.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τετραγωνισμένο προφίλ, με στοιχεία που φανερώνουν τη φύση της για την EQB

Η EQB ακολουθάει κατά γράμμα τη σχεδιαστική φιλοσοφία της GLB, με το τετραγωνισμένο αμάξωμα της να προσφέρει κύρος κι επιβλητική εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα να εξυπηρετεί και στην ευρυχωρία του εσωτερικού. Στο μπροστινό μέρος λάμπουν δια της απουσίας τους οι γρίλιες, μιας και δεν είναι αναγκαίες για την εισαγωγή αέρα και τη θέση τους έχει πάρει η κλειστή μάσκα Black Panel, βασικό στοιχείο της οικογένειας EQ που βοηθάει στην αεροδυναμική του μοντέλου.



Ακριβώς από πάνω βρίσκεται μια φωτεινή λωρίδα που ενώνει τους προβολείς, δημιουργώντας μια πιο φουτουριστική εικόνα που συμβαδίζει με την ηλεκτρική φύση της. Στο ίδιο μοτίβο και τα πίσω φωτιστικά σώματα, που συνδέονται μεταξύ τους με μια λεπτή LED γραμμή και τονίζουν το πλάτος του μοντέλου. Ειδικής σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου που έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης και της κατανάλωσης. Από εκεί και πέρα τα περιμετρικά μαύρα πλαστικά, οι μπάρες αλουμινίου στην οροφή κι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε