Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes EQE 350+: Πολυτελές sedan με ηλεκτρική καρδιά
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes EQE 350+: Πολυτελές sedan με ηλεκτρική καρδιά

Διαβάστηκε από 11053 αναγνώστες - 30/10/2022

Η Mercedes EQE 350+ είναι η απτή απόδειξη ότι ηλεκτροκίνηση και πολυτέλεια, όχι μόνο μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση, αλλά να δώσουν και ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Οι 292 ίπποι και τα 525 χλμ αυτονομίας της ηλεκτρικής λιμουζίνας δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για μεγαλειώδες καταστάσεις.

Η Mercedes EQE 350+ είναι η χρυσή τομή μεταξύ πολυτέλειας και ηλεκτροκίνησης

135 χρόνια ιστορίας, γεμάτα καινοτομίες, με μοντέλα που άλλαξαν το ρου της αυτοκινητοβιομηχανίας και πολυτέλεια που όρισε τη γραμμή των premium. Αυτή είναι η Mercedes-Benz και δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω στη νέα σελίδα που γράφεται όσο αφορά την ηλεκτροκίνηση. Με τα πρώτα της αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα να γράφουν τα πρώτα χιλιόμετρα παγκοσμίως, η γερμανική εταιρία δείχνει ότι όχι μόνο προσαρμόστηκε στο 110% στην νέα πραγματικότητα αλλά έχει ήδη ξεκινήσει να δημιουργεί το δικό της μονοπάτι.

Όπως και στην περίπτωση της EQE, που μπορεί να δανείζεται όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς Ε, όπως άνεση και χώρους, αλλά διαθέτει και δικά της μοναδικά στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στην ηλεκτρική της φύση. Η Mercedes EQE 350+ της δοκιμής μας, μπορεί να χαρακτηρίζεται σαν baby EQS, αλλά πραγματικά φαντάζει σαν υποτιμητικός τίτλος μπροστά στις δυνατότητες που έχει και στη φιλοσοφία που την διακατέχει.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εμβληματική εμφάνιση για την Mercedes EQE 350+

Η Mercedes EQE καταφέρνει να συνδυάζει υψηλή αισθητική, επιβλητικότητα και σπορτίφ εμφάνιση, χάρη στην one-bow σχεδίαση που δίνει μια coupe αίσθηση με εντυπωσιακή αεροδυναμική που φτάνει μόλις το 0,20 cd. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει η κλειστή μάσκα με το τρισδιάστατο μεγάλο αστέρι της εταιρίας και τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Digital Light.



Οι ζάντες αλουμινίου που φτάνουν μέχρι τις 21 ίντσες είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τη φιλοσοφία του μοντέλου, όπως και οι επίπεδες λαβές των πορτών που είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα. Στο πίσω μέρος τα ενωμένα φώτα δίνουν επιπλέον έμφαση στο πλάτος του αμαξώματος που αγγίζει σχεδόν τα 1,91 μέτρα, ενώ τα 4,95 μέτρα μήκους κάνουν την Mercedes EQE 350+ να μοιάζει εμβληματική ανάμεσα στα «γήινα» μοντέλα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε