Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes GLE 300d: Ωδή στην υβριδική τεχνολογία
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes GLE 300d: Ωδή στην υβριδική τεχνολογία

29/12/2022

Η coupe εκδοχή της Mercedes GLE είναι γοητευτική, με την επιβλητικότητα της να τραβάει τα βλέμματα σε κάθε πέρασμα της, ενώ στην έκδοση με τον 2λίτρο ήπια υβριδικό πετρελαιοκινητήρα καταφέρνει να κρατάει σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση, χωρίς να χάνει σε επιδόσεις, αφού μόνο λίγους δεν λες τους 272 ίππους που αποδίδει.

Mercedes GLE 300d 4MATIC Coupe: Υβριδικό πετρέλαιο που καίει 8,8 λτ/100χλμ

Από μόνες τους, οι λέξεις SUV και Coupe στην ίδια πρόταση εξιτάρουν τη φαντασία. Όταν όμως δίπλα εμφανίζεται και το όνομα Mercedes, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να διεγείρει τις αισθήσεις, όπως και στην περίπτωση της  GLE 300d 4MATIC Coupe.



Επιβλητική κι εμβληματική δεν διστάζει να γεμίσει όλο το πλάτος της λωρίδας που κινείται, βγάζοντας μια υπερβολική αυτοπεποίθηση που πηγάζει τόσο από την πολυτέλεια της, όσο και το κόστος απόκτησης της.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εντυπωσιακή κι επιβλητική σχεδίαση για τη Mercedes GLE Coupe

Η Mercedes GLE Coupe είναι ένα τα πιο πληθωρικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, με το μήκος της να αγγίζει τα 5 μέτρα και το πλάτος της τα 2, νούμερα που σε κάνουν να αφήσεις ένα επιφώνημα θαυμασμού ακόμα στο διάβασμα τους, πόσο μάλιστα όταν τα βλέπεις από κοντά ή τα οδηγάς.



Η εντυπωσιακή μεγάλη μάσκα με το τεράστιο αστέρι κι ο προφυλακτήρας που ανταγωνίζεται με το καπό για το ποιο είναι πιο μυώδες συνδυάζονται με τις θελκτικές καμπύλες του αμαξώματος δημιουργώντας ένα αθλητικό και κομψό σύνολο. Στο πίσω μέρος, η κεκλιμένη γραμμή της οροφής που καταλήγει σε μια μικρή αεροτομή και τα φώτα δύο τμημάτων συμπληρώνουν τη δυναμική εικόνα του αυτοκινήτου, με τις τεράστιες ζάντες που φτάνουν έως τις 22 ίντσες να είναι το κερασάκι στην τούρτα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε