Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Astra: Νέα εποχή, πληρέστερο από ποτέ!
15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Astra: Νέα εποχή, πληρέστερο από ποτέ!

Διαβάστηκε από 6946 αναγνώστες - 22/9/2022

Η πολυαναμενόμενη 6η γενιά του Opel Astra είναι εδώ. Γράφει τα πρώτα χιλιόμετρα στους ελληνικούς δρόμους κι εμείς δοκιμάσαμε διεξοδικά την έκδοση με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο. Άραγε είναι αντάξιο των μεγάλων προσδοκιών που μόνο του δημιούργησε? Η συμβίωση μαζί του πάντως έδειξε ότι έχει το υπόβαθρο για να πρωταγωνιστήσει.

Opel Astra με 130 ίππους κι αυτόματο κιβώτιο

Μετά από ένα σίριαλ αναμονής που κράτησε σχεδόν ένα χρόνο, το Opel Astra 6ης γενιάς είναι επίσημα στη χώρα μας. Το δημοφιλές μοντέλο που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, πέρασε σε μια νέα εποχή και υπό τη σκέπη της Stellantis και με όπλο τη τεχνογνωσία του ομίλου φαίνεται έτοιμο να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στην δύσκολη κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων. Σχεδίαση, τεχνολογία, κινητήρες κι οδηγική συμπεριφορά είναι προσεγμένα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, δίνοντας ελπίδες στους φίλους της εταιρίας για ένα καλύτερο αύριο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

H εξωτερική εμφάνιση το δυνατό σημείο του νέου Opel Astra

Το νέο Opel Astra εξωτερικά δεν έχει καμία σχέση τις προηγούμενες γενιές ή πιο σωστά δεν έχει επαφή με τους άμεσους προκατόχους του, αφού το έμπειρο μάτι ίσως διακρίνει κάποιες οπτικές αναφορές που αποτελούν φόρο τιμή στο θρυλικό Ascona και Kadett.



To αμάξωμα κυριαρχείται από καθαρές γραμμές και μεγάλες επιφάνειες, με αισθητικές λεπτομέρειες που πλέον είναι ίδιες σε όλη τη γκάμα της Opel. Τολμηρό από εμπρός μέχρι πίσω, η αρχή γίνεται με τη μάσκα Opel Vizor που κατακλύζει τη μούρη του αυτοκινήτου και τους δυναμικούς προβολείς με τα 168 LED στοιχεία. Η διαφορά χρώματος στις κολώνες δίνει τη δικιά της παιχνιδιάρικη νότα στο αυτοκίνητο, με το πίσω μέρος να ξεχωρίζει λόγω των φωτιστικών σωμάτων με τις έντονες γωνίες και της αεροτομής.



Από πλευράς διαστάσεων, το μήκος του μοντέλου φτάνει τα 4,37 μέτρα, το πλάτος τα 1,86 και το ύψος τα 1,44, ενώ βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα EMP2, όπως το Peugeot 308.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε