Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Crossland: Καθημερινός σύμμαχος
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Crossland: Καθημερινός σύμμαχος

Διαβάστηκε από 19717 αναγνώστες - 25/12/2023

Το Opel Crossland μπορεί να είναι κατά κύριο λόγο προσανατολισμένο στην άνεση και στην ευρυχωρία, αλλά στην έκδοση με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο ξεχωρίζει και για τις ζωηρές του επιδόσεις.

Opel Crossland: Ανετο, ευρύχωρο και ψυχωμένο

Το 2017 βγαίνει στην αγορά το Crossland, το πρώτο μοντέλο που ήταν συνεργία της Opel με τον όμιλο Peugeot-Citroen κι αμέσως ξεχωρίζει για τους χώρους και την άνεση του. Πριν λίγο καιρό η εταιρία, για να προλάβει τον ανταγωνισμό, το ανανεώνει σχεδιαστικά και το αναβαθμίζει σε εξοπλισμό, χωρίς όμως να «χαλάσει» τα χαρακτηριστικά που το έκαναν μοναδικό. Έτσι η ευκολία στην οδήγηση, η ευελιξία, η πρακτικότητα κι η μαλακή ανάρτηση που υπόσχεται ιδανικές συνθήκες στις καθημερινές μετακινήσεις συνεχίζουν να είναι τα όπλα στη φαρέτρα του γερμανικού οχήματος, που μάχεται στη σκληρή κατηγορία των μικρών SUV με καλύτερο όμως τεχνολογικό κι αισθητικό περίβλημα.
 

Με τη μάσκα «Opel Vizor» και LED φωτιστικά σώματα

Το Opel Crossland ακολουθεί τη καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία της γερμανικής εταιρίας, με τη μάσκα «Opel Vizor» να είναι το σημείο αναφοράς. Ο εμπρός πρόβολος είναι αρκετά πιο δυναμικός, με την ιδιαίτερη μάσκα να ενώνει τα LED φωτιστικά σώματα, τα οποία φέρουν αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας. Στο πίσω τμήμα συναντάμε τα νέα σκουρόχρωμα ανασχεδιασμένα φώτα και το όνομα του μοντέλου στο κέντρο της πόρτας που αναγράφεται με μεγάλα γράμματα.



Περιμετρικά είναι γεμάτο με crossover στοιχεία που δίνουν έμφαση στο SUV χαρακτήρα του Crossland και προσφέρουν την απαραίτητη προστασία σε περίπτωση που ο οδηγός αφήσει την άσφαλτο και μπει σε χωμάτινες διαδρομές, με τα 16,9 εκατοστά απόσταση από το έδαφος και το προαιρετικό εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Intelligrip (που θα αναλύσουμε παρακάτω) να είναι σύμμαχοι στην περιπέτεια.
 

Σελ.
2
Βασιλικοί χώροι, συρόμενο πίσω κάθισμα και ολοκληρωμένο infotainment
Σελ.
3
Έχει 130 ίππους, καίει 7,5λτ και επιταχύνει δυναμικά
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις