Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Renault Captur Plug-In: Ο εχθρός του βενζινά!
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Captur Plug-In: Ο εχθρός του βενζινά!

Διαβάστηκε από 19960 αναγνώστες - 24/6/2022

To Renault Captur απέκτησε βενζινοκίνητη Plug-In έκδοση με την κατανάλωση να είναι αντιστρόφως ανάλογη της τιμής απόκτησης. Στο τέλος της ημέρας όμως αυτό που μετράει είναι η μη επίσκεψη στο βενζινάδικο και τα extra χρήματα στην τσέπη!

Renault Clio ετοιμοπαράδοτο με επιδότηση τιμής

Renault Captur Plug-In: Με 160 ίππους κι αυτόματο κιβώτιο multi-mode

Το Renault Captur έχει μπει για τα καλά στις προτιμήσεις της ελληνικής αγοράς, μιας και συνδυάζει την πρακτικότητα, με την τεχνολογία και την ποιοτική κατασκευή. Διαθέσιμο ήδη με κινητήρες βενζίνης, LPG και αυτοφορτιζόμενους υβριδικούς, πλέον έρχεται και σε Plug-In έκδοση που υπόσχεται αμιγώς ηλεκτρικά χιλιόμετρα, μειώνοντας το κόστος μετακίνησης εντός αστικού περιβάλλοντος κι αραιώνοντας τις επισκέψεις στα «ακριβά» βενζινάδικα!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μυώδης εμφάνιση, ξεχωρίζουν η extra τάπα φόρτισης και τα λογότυπα

Η σχεδίαση του Renault Captur Plug-In Hybrid E-Tense δεν διαφέρει σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα, με τις μόνες αλλαγές να είναι η επιπλέον τάπα για τη φόρτιση της μπαταρίας και τα σχετικά λογότυπα. Από εκεί και πέρα συνεχίζει να έχει το μυώδες παρουσιαστικό, που το κάνει να μην περνάει απαρατήρητο από το δρόμο, με τον εμπρός πρόβολο να ξεχωρίζει χάρη στα full LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C», τα οποία αποτελούν τη φωτεινή υπογραφή της εταιρίας. Ο προφυλακτήρας είναι αρκετά τονισμένος, με τους δυο μεγάλους αεραγωγούς να εμπλουτίζουν τη δυναμική εικόνα του μοντέλου. Τα μπροστά μεγάλα παράθυρα σε συνδυασμό με την κλίση της οροφής και την έξυπνη σχεδιαστική «οφθαλμαπάτη» του μικρού πίσω φινιστρινιού δημιουργούν μια coupe οπτική αισθητική. Ανασχεδιασμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα στο οπίσθιο μέρος, που ακολουθάνε κι αυτά τη «C» φιλοσοφία, ενώ τα περιμετρικά πλαστικά κι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος ενισχύουν το SUV χαρακτήρα του μοντέλου. Όπως και στις «συμβατικές» εκδόσεις, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 90+  δυνατότητες εξατομίκευσης,δημιουργώντας το δικό του μοναδικό αποτέλεσμα.
 

Renault Clio ετοιμοπαράδοτο με επιδότηση τιμής