Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Skoda Fabia DSG: Πιο ολοκληρωμένη με το αυτόματο κιβώτιο
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Fabia DSG: Πιο ολοκληρωμένη με το αυτόματο κιβώτιο

26/8/2022

Με νέα εμφάνιση και φιλοσοφία που συναντάμε σε μεγαλύτερα μοντέλα, η νέα Skoda Fabia έχει αλλάξει σελίδα και πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον ανταγωνισμό. Ειδικά στην αυτόματη έκδοση της όπου στο παιχνίδι μπαίνει ακόμα περισσότερο η ευχρηστία, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

H αυτόματη Skoda Fabia κοιτάει κορυφή

Η νέα Skoda Fabia είχε δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες πριν ακόμα κάνει την επίσημη παρουσίαση της. Με το πάτημα της στους ελληνικούς δρόμους, διαπιστώσαμε ότι έχει αναβαθμιστεί κι ανανεωθεί αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, δικαιολογώντας ωε ένα βαθμό την άποψη των ανθρώπων της εταιρίας όπου την θεωρούν ένα «καινούργιο» μοντέλο κι όχι μια απλή συνέχεια. Μετά τη δοκιμή της χειροκίνητης έκδοσης, στα χεριά μας βρέθηκε η αυτόματη εκδοχή με το γνωστό 7αρι κιβώτιο DSG να είναι υπεύθυνο για την μεταφορά της ισχύς στους εμπρός τροχούς

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σύγχρονη εμφάνιση, με αισθητικά στοιχεία που ξεχωρίζουν

Η εξωτερική σχεδίαση της αυτόματης Skoda Fabia δεν διαφέρει πουθενά σε σχέση με τις χειροκίνητες εκδόσεις. Συνεχίζει να έχει τις μεγαλύτερες διαστάσεις στην κατηγορία, με τις τονισμένες γραμμές και τις ρέουσες καμπύλες να δίνουν στο μοντέλο μια φρέσκια και δυναμική εικόνα. Η εξάγωνη μάσκα με τις ενεργά ρυθμιζόμενες περσίδες ψύξης που βοηθάνε στη μείωση της κατανάλωσης και τα λεπτά με έντονες γωνίες φωτιστικά σώματα LED (προαιρετικά Full LED) είναι στοιχεία συνώνυμα με την αισθητική φιλοσοφία της εταιρίας.



Στο πίσω μέρος συναντάμε τα φώτα σχεδίασης Crystalline, τα οποία προαιρετικά διατίθενται και full LED, ενώ το όνομα του μοντέλου κοσμεί το κέντρο της πόρτας του πορτμπαγκάζ.  Άξιο αναφοράς είναι κι ο αεροδυναμικός συντελεστής του μοντέλου που φθάνει μόλις στα 0,28 cd, το μικρότερο νούμερο που συναντάμε στην κατηγορία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε