Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Skoda Karoq fl:Τεχνολογική κι αισθητική αναβάθμιση
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Karoq fl:Τεχνολογική κι αισθητική αναβάθμιση

22/9/2022

Το Skoda Karoq πέρασε την πόρτα του ανασχεδιασμού, ώστε να συμβαδίσει με τη νέα αισθητική φιλοσοφία της εταιρίας και ταυτόχρονα να δεχτεί τις αναβαθμίσεις που θα το κάνουν να κερδίσει θέσεις στη μάχη των πωλήσεων.

Skoda Karoq: Ανανεωμένο και έτοιμο να πετύχει

Πριν 4 χρόνια η Skoda μπήκε δυναμικά στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV με το Karoq, που υποσχόταν άνεση, πρακτικότητα κι υψηλή ποιότητα κατασκευής. Στοιχεία που τα διέθετε στο 100%, με το ευρωπαϊκό κοινό να το υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες, δίνοντας του ένα ικανοποιητικό μερίδιο από την πίτα της αγοράς και κάνοντας τον ένα σοβαρό αντίπαλο. Γνωρίζοντας όμως ότι η επιτυχία είναι εφήμερη αν δεν υπάρχει εξέλιξη, η εταιρία προχώρησε στις απαραίτητες ανανεώσεις τόσο στο τομέα της εμφάνισης, όσο και της τεχνολογίας κάνοντας το μοντέλο ακόμα πιο γοητευτικό.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με τα νέα αισθητικά στοιχεία της Skoda

Χωρίς να διαφοροποιηθούν οι εξωτερικές του διαστάσεις, το ανανεωμένο Skoda Karoq είναι πλέον πιο δυναμικό, έχοντας κομψά στοιχεία που δημιουργούν ένα ισορροπημένο σύνολο. Το μοντέλο φέρει τη φαρδιά εξάγωνη μάσκα, που έχουμε δει και στο καινούργιο Fabia, καθώς και νέα λεπτά φωτιστικά σώματα LED, που προαιρετικά έρχονται με τεχνολογία LED Matrix, ενώ ο προφυλακτήρας εφοδιάζεται με «αεροκουρτίνες» που συμβάλλουν στην καλύτερη αεροδυναμική.



Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές συγκεντρώνεται στα αιχμηρά φώτα Top Full LED, στο όνομα της εταιρίας που κοσμεί τη πόρτα του πορτμπαγκάζ και τη μεγαλύτερη αεροτομή που βάζει κι αυτή το λιθαράκι της στην κατά 9% βελτιωμένη αεροδυναμική. Τα περιμετρικά προστατευτικά πλαστικά μαύρου χρώματος κι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος δεν αφήνουν να κρυφτεί ο περιπετειώδης χαρακτήρας του SUV.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε