Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Micra N-Sport: Ένα Sport πόλης με 92 ίππους!
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Micra N-Sport: Ένα Sport πόλης με 92 ίππους!

Διαβάστηκε από 12665 αναγνώστες - 11/8/2022

Eίναι μανι­­­τζέβελο, στιβαρό, με δυναμικές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση κι όνομα που έχει γράψει την δικιά του ιστορία! Μιλάμε για το Nissan Micra, που το είχαμε διαθέσιμο στην έκδοση N-Sport και ξαναεκτιμήσαμε τις αρετές του!

Nissan Micra N-Sport: Ιδανικό για την πόλη, σταθερό σε ταξίδι

To Micra έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από την ελληνική αγορά και συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα τα γνωστά του πλεονεκτήματά και στην 5η του γενιά, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζεται συνολικά χάρη στην εξαιρετική του εμφάνιση και τον σπιρτόζικο κινητήρα των 1.000 κυβικών. Εμείς βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι της N-Sport έκδοσης και σας την παρουσιάζουμε.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μαύρες λεπτομέρειες και 17αρες ζάντες για την N-Sport έκδοση

Με αρκετά αιχμηρή σχεδιαστικά προσέγγιση για την κατηγόρια των μικρών πόλης, το Nissan Micra ξεχωρίζει σε ένα «ομαλοποιημένο» κόσμο. Η τεράστια V μάσκα του, το καπό με τις έντονες νευρώσεις και τα φωτιστικά σώματα που τραβιούνται προς τα πίσω κάνουν το δημοφιλές μικρό ιδιαίτερα δυναμικό και «μπόλικο» για την κατηγορία του. Οι χειρολαβές των πίσω θυρών έχουν ανέβει ψηλά κι έχουν κρυφτεί, βγάζοντας μια premium αισθητική, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φώτα τύπου bumerang.



H N-Sport έκδοση αισθητικά διαφέρει στον εμπρός προφυλακτήρα, στη μάσκα, στα προστατευτικά πλαστικά και στους καθρέπτες που έρχονται με μαύρες λεπτομέρειες, καθώς κι από τις 17άρες ζάντες. Βέβαια με το χρώμα του αμαξώματος να μην βοηθάει, ο μόνος τρόπος για να το ξεχωρίσεις από τις απλές εκδόσεις είναι το λογότυπο στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε