Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Renault Arkana E-Tech: «Παραδεισένια» οικονομία, «κολασμένο» αμάξωμα
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Arkana E-Tech: «Παραδεισένια» οικονομία, «κολασμένο» αμάξωμα

Διαβάστηκε από 12446 αναγνώστες - 28/12/2022

Το coupe SUV, Renault Arkana, ευθυγραμμισμένο στην πράσινη φιλοσοφία των ημερών, φοράει το full υβριδικό σύστημα e-tech, με 145 ίππους, αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων πολλαπλών λειτουργιών χωρίς συμπλέκτη και «φορτωμένο» με τεχνογνωσία από την F1.

To Renault Arkana E-TECH ξαναορίζει τι εστί οικονομία

Το Renault Arkana έριξε το προπύργιο των premium μοντέλων όσο αφόρα την coupe σχεδίαση σε SUV αμάξωμα, χωρίς το κόστος απόκτησης να ξεφεύγει σε δυσθεώρητα ύψη για το μέσο πορτοφόλι. Στη full υβριδική έκδοση ρίχνει στο πάτωμα και το κόστος μετακίνησης, χάρη στη χαμηλή του κατανάλωση, ενώ δεν ξεχνάει τον πολιτισμένο κι άνετο χαρακτήρα του.


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Προκαλεί χωρίς φανφάρες η σχεδίαση το Arkana

Το Renault Arkana E-Tech εξωτερικά δεν διαφέρει σε τίποτα από την έκδοση με τον ήπια υβριδικό κινητήρα. Ο σχεδιασμός του είναι άκρως δυναμικός, με τη σιλουέτα του να κλέβει την παράσταση στο δρόμο. Στον εμπρός πρόβολο συναντάμε τα full LED φωτιστικά σώματα, με τη χαρακτηριστική υπογραφή τύπου C, τη μάσκα με το μεγάλο σήμα και τον ιδιαίτερα μυώδη προφυλακτήρα, ενώ το καπό ακολουθεί το έντονο ταπεραμέντο της αισθητικής του αυτοκινήτου. Η γραμμή της οροφής που κατεβαίνει απότομα στο πίσω μέρος, με το σχήμα των πίσω παραθύρων και της κολόνας C δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης του coupe παρουσιαστικού του. Στο πίσω μέρος συναντάμε τα διαιρούμενα φώτα, επίσης σχεδιασμού «C», με μια φωτεινή λωρίδα να τα ενώνει και το όνομα του μοντέλου να δεσπόζει στο κέντρο της πόρτα του πορτμπαγκάζ. Τα πλαϊνά προστατευτικά και τα 20 εκατοστά απόστασης από το έδαφος ενισχύουν την SUV εικόνα του Arkana, που ουσιαστικά είναι μια ανάμειξη σπορτίφ εμφάνισης με νότες περιπέτειας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε