Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ειδική έκδοση Peugeot 408 First Edition
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ειδική έκδοση Peugeot 408 First Edition

Διαβάστηκε από 9286 αναγνώστες - 13/10/2022

Το νέο Peugeot 408 ετοιμάζεται για το λανσάρισμά του στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και οι Γάλλοι το γιορτάζουν, με μία ειδική έκδοση του crossover για τους 50 πρώτους αγοραστές.

Πρώτη έκδοση με πλούσιο ξεχωριστό εξοπλισμό

Τα πρώτα 50 Peugeot 408 First Edition θα βασίζονται στην κορυφαία έκδοση επιδόσεων GT του γαλλικού crossover, με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό που το κάνει να ξεχωρίζει. Σε αυτόν περιλαμβάνονται οι ζάντες αλουμινίου «Monolithe» μεγέθους 20 ιντσών και ένας φορτιστής 7,4 kWh για το plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Οι αλλαγές συνεχίζουν και στο εσωτερικό, με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα με επένδυση Alcantara και λειτουργία μασάζ για οδηγό και συνοδηγό.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το Peugeot 408 First Edition θα βασίζεται στην GT έκδοση

Οι αγοραστές του Peugeot 408 First Edition θα παραλάβουν και ένα δωρεάν κουτί φόρτισης Pod Point για οικιακή χρήση, καθώς και μία επιδότηση των 500 £ (σχεδόν 570 ευρώ) για φόρτιση σε δημόσιο δίκτυο. Η ειδική πρώτη έκδοση του Peugeot 408 διατίθεται στην μεταλλική βαφή Obsession Blue, ενώ διαθέτει και μεγάλο μέρος από τον εξοπλισμό της έκδοσης GT. Έτσι, στη καμπίνα παρατηρούμε το i-Cockpit ταμπλό και το χαρακτηριστικό μικρό τιμόνι της γαλλικής φίρμας.
 

Με plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης 222 ίππων

Η «καρδιά» του Peugeot 408 First Edition είναι ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης, που αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 1.6 λτ. και έναν ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική ισχύ να ορίζεται στους 222 ίππους και την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Η γκάμα περιλαμβάνει και απλούς κινητήρες εσωτερικής καύσης , ενώ μέσα στο 2023 αναμένεται να δούμε και την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του SAC μοντέλου.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε