Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εικόνες αποκαλύπτουν το νέο Ford Edge Hybrid
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εικόνες αποκαλύπτουν το νέο Ford Edge Hybrid

16/12/2022

Εικόνες που παρουσιάζουν εξολοκλήρου το νέο υβριδικό Ford Edge λίγο πριν πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στην Κίνα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες

Το νέο Ford Edge αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου στην πόλη Guangzhou σε λίγες ημέρες από σήμερα. Ωστόσο το αρμόδιο υπουργείο για τις μεταφορές στην Κίνα δημοσίευσε κάποιες εικόνες από το υβριδικό μοντέλο, που μας δείχνουν ξεκάθαρα την εξωτερική εμφάνιση του Ford Edge Hybrid.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μοντέρνος σχεδιασμός

Το νέο Edge όπως φαίνεται έρχεται με σημαντικά βελτιωμένο σχεδιασμό από το υπάρχον μοντέλο. Η υβριδική έκδοση μοιάζει με τις εκδόσεις του Edge που εξοπλίζονται από κινητήρα εσωτερικής καύσης, που είδαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο. Μια ευρύτερη μάσκα στο μπροστά μέρος, συνδυάζεται με ανασχεδιασμένους προβολείς που φέρουν νέα υπογραφή. Οι σχεδιαστικές γραμμές του Edge είναι σύγχρονες, ενώ στο πλάι οι κρυφές χειρολαβές των θυρών δίνουν στο SUV μια πιο… προχωρημένη εμφάνιση. Τέλος, τα νέα πίσω φώτα έχουν μεγαλώσει για να εκτείνονται περισσότερο προς την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Μεγαλύτερο μήκος που φτάνει τα πέντε μέτρα

Τα πρώτα στοιχεία για τις διαστάσεις του νέου Edge αναφέρουν πως έχει μεγαλώσει κατά 122 χιλιοστά σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Τώρα έχει μήκος 5 μέτρα, κάτι που θα του δώσει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό. Μιλώντας για την καμπίνα να σημειώσουμε πως δεν έχουν δημοσιευτεί για την ώρα εικόνες, όμως μία οθόνη αφής για το infotainment και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων θα πρέπει να θεωρούνται βέβαια.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement